2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐تگ شد که

نه تعلیق شدن این کاربر مشابه اسمشونه میخواستم بیاند این تاپیک ببینم همون سلن دوستم هستن یا نه

ریپلای افراد فاقد اهمیت باز نمیشود☺️    از کوتهی ماست که دیوار بلند است

شرکت در بحث سیاسی

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام عزیزم💖خودمم  سرِ همون بحثِ جمعیت و ... البته تذکر دادن ولی بازم چند دقیقه بعدش قطع کردن ...

سلام جانم 

اومدم دیدم تعلیق شدی شوکه شدم چون  پست سیاسی از شما ندیدم همه درباره ی همین جمعیت و اینا بود. نمیدونم این سایت چی داره یه عده حق الناس به گردنشون میگیرند به خاطر یه بحث که ممکنه نظرات متفاوت باشه . 

به نینی یارها پیام میدم وصلت کنند 

سلام جانم  اومدم دیدم تعلیق شدی شوکه شدم چون  پست سیاسی از شما ندیدم همه درباره ی همین جم ...

ممنونم خوشگلم 

اره والا به نظرِ خودمم موردی نداشت ولی نی نی یار پیام داد راجع به طرحی که هنوز اجرا نشده پست نذار و فوری قطعم کرد 

خیلی ممنونم عزیزم🥰😍🤩

ممنونم خوشگلم  اره والا به نظرِ خودمم موردی نداشت ولی نی نی یار پیام داد راجع به طرحی که هنوز ...

💝💝💝💝🤗🤗🤗

شرکت در بحث سیاسی

سلام شما الان شیفت هستید؟ یا نی‌نی‌یار ۵؟

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  

آخرش توضیحاتشو داد خانم محترم

اسکرین کامل رو هم گذاشت

اومد پیام شوهرشو فوروارد کرد،بعد همون پیامو ریپلای کرد

فقط بخاطر اینکه فوروارد پیاماشو اسکرین نگرفت بهش کلی تهمت زدن

عکس چتشم گرفتم اتفاقا.چون مطمئن بودم بهش کلی تهمت میزنید

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap
آخرش توضیحاتشو داد خانم محترم اسکرین کامل رو هم گذاشت اومد پیام شوهرشو فوروارد کرد،بعد همون پیامو ...

تو تاپیک قبل که تعطیل شد  پست گذاشتید منم ریپلایتون کردم گفتم بقیه ثابت کردند اینطور نیست! دلایلی هم که اوردند منطقی به نظر میرسید!

تعجب میکنم از این همه وقت اضافه که دارید و برای سربه سر گذاشتن با کاربرا وارد سایت میشید!