2777
2789
عنوان

کاش هیچ قهر گردنی وجود نداشت

291 بازدید | 20 پست

خسته شدم دیگه 😔  همش از قهر کردنمون میترسم و بهش فکر میکنم وقتاییم که میاد تو ذهنم یه اتفاقی میفته یه دلیل خیلییی الکی که باعث قهر کردنمون میشه 😔😔 منم کلااا از قهر کردن متنفرررم همشم داره سرم میاد🥺😭😭😭💔💔

عزیزم چون خودت با فک کردن بهش جذبش میکنی رها کن و بهش فک نکن

برای خدا هیچ غیر ممکنی وجود نداره پس غیر ممکنای ذهنتو دور بریز و پناه ببر بخدا مطمئن باش همه چیو همونجوری که میخوای برات میسازه❤خدایا شکرت****کاربری متعلق به دو نفر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا چرا اینقد حساسی خب حالا یه قهری هم کنید چی میشه مگه ؟؟؟ عجبا . اگرم خیلی بیش از حده خب یه مشاور ...

آخه اخلاق من جوریه که طاقت قهر بودن کسایی دیگه باهمو هم ندارم دیگه چه این که عشقمه واقعا طاقتشو ندارم دیوونه میشم 😭

آخه اخلاق من جوریه که طاقت قهر بودن کسایی دیگه باهمو هم ندارم دیگه چه این که عشقمه واقعا طاقتشو ندار ...

عزیزم اینجوری ادم نمیتونه زندگی کنه ک . مگه چون عشقته باید اعصاب و روان خودتو به باد بدی ؟ پس فردا خدای نکرده از این عواطفت سو استفاده کرد چی ؟؟ خودتو قوی کن یه زن قوی باش . مردا از زن قوی حساب میبرن 

عزیزم اینجوری ادم نمیتونه زندگی کنه ک . مگه چون عشقته باید اعصاب و روان خودتو به باد بدی ؟ پس فردا خ ...

نمیدونم چیکارکنم واقعا خسته شدم خودمم همشم درحال گریه ام تا درست بشه 😔😭

چجوری خب؟ همش ناخودآگاه میاد توذهنم ماهی یکبار اینجوری میشه 😔

به چیزای مثبت فک کن شکرگذاری کن پاکسازی کن

برای خدا هیچ غیر ممکنی وجود نداره پس غیر ممکنای ذهنتو دور بریز و پناه ببر بخدا مطمئن باش همه چیو همونجوری که میخوای برات میسازه❤خدایا شکرت****کاربری متعلق به دو نفر
نمیدونم چیکارکنم واقعا خسته شدم خودمم همشم درحال گریه ام تا درست بشه 😔😭

پناه بر خدا /: عزیزم شما به یه روان شناس نیاز داری بدون شوخی میگم . نه اینکه مشکلی داشته باشی نه منظورم این نیست . ولی باید صحبت کنی تا یادت بده قوی تر برخورد کنی در این لحظات و اینقد اسیب پذیر نباشی . پس فردا همون عشقت هم با این رفتارا ممکنه ازت زده شه خلاصه نرمال رفتار کن

پناه بر خدا /: عزیزم شما به یه روان شناس نیاز داری بدون شوخی میگم . نه اینکه مشکلی داشته باشی نه منظ ...

اره میدونم گلم ولی خب از بچگیم کلااا نمیتونسم قهر کنم یا ببزنم کسی باهام قهره🤕

جالب تزشم اینجاس که خودم دانشجوی روانشناسیم😄🤦🏼‍♀️

تا میاد تو ذهنمم حواسمو پرت میکنم ولی بازم نمیشه هی تو سرم میچرخه تا آخر اونجوری میشه 🤦🏼‍♀️

مثلا همش با خودت تکرار کن منو فلانی یه رابطه عالی و بینظیر داریم 

خدا رو بخاطر دونه دونه نعمتایی که بهت داده بخاطر لحظه های خوبی که داری شکر کن

ترس هر چیزیو که داشته باشی اتفاق میفته پس اروم باش