2777
2789
عنوان

منو مهمون کنید🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3623 بازدید | 105 پست
نمونه برداری کردن عزیز ؟ یا فیبرو اسکن دادن ؟

نه هیچکدوم. اول همین ازمایشو دادن البته چون خیلی درد معده داشتن ما رفتیم دکتر که دکتر اسکن رنگی و اندوسکپی داد و ی سری ازمایش. از ازمایشا متوجه شد

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

عزیزم مگه مربوط به کبد نیست ؟ پس چطور رو معدشون اثر گذاشته بود ؟ هیچ علایم دیگه ای نداشتن ؟ انزیماشون بالا نبود ؟ در نهایت با چی تشخیص قطعی دادن ؟ چه اسکنی ؟ ببخش زیاد سوال میکنم چون خیلی استرس گرفتم ، الان چطورن ؟ درمان شدن ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مگه مربوط به کبد نیست ؟ پس چطور رو معدشون اثر گذاشته بود ؟ هیچ علایم دیگه ای نداشتن ؟ انزیماشو ...

بیماری مادر من مربوط به مجاری صفراشون هست، بدن بر علیه مجاری حمله میکنه. ولی به مرور زمان ممکنه به کبد اسیب بزنه.

دردای ناحیه معده با این مدل دردای کیسه صفرا و مجاری صفرا همشون تو ی ناحیه اتفاق میفتن و ممکنه اشتباه بشن

خارش هم از علایم اصلیشه مامان منم داشتن ولی نه زیاد.

اره ازمایش که کردیم انزیمalpشون بالا بود و همون  ama.

تشخیص قطعیش با همون ازمایش بود فک میکنم چون کار دیگه  ای دکتر نگفت .

الان ازمایشاشون خداروشکر بدک نیست. اورسوفار میخورن روزی دوتا.

نه عزیزم راحت باش من خودمم اینقد تو تاپیکا میگشتم قبلا درکت میکنم. خوشحال میشم بتونم کمکی کنم. 

پیتونم بپرسم مشکلتون چیه؟

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
بیماری مادر من مربوط به مجاری صفراشون هست، بدن بر علیه مجاری حمله میکنه. ولی به مرور زمان ممکنه به ک ...

عزیزم asma برام مثبت شده ولی هیچ علایمی نداشتم تو ازمایشم هم نه انزیمی بالا بود نه alp بالا بود ، انگار خیلی هم پیشرفت کرده چون علایم بدی دارم

خیلی سردرگم شدم گفتن خودایمنی کبد یبار asma مثبت شده یبار منفی دوباره ازمایش گرفتن ، درد مفصل داشتم لکه های قرمز روی پوست عادت ماهانم هم در حد دو روز شده ، انگار دیر فهمیدم ناامید شدم

انگار که خیلی بی علامت پیشرفت میکنه تا کبد کامل از بین میره بعد یهو علایم میده ، خیلی برام عجیبه یک سال و نیم پیشم ازمایشام نرمال بود الانم نرمال ، یعنی هیچ علامتی نداشته 

فقط لطفا اگه شما تهرانید دکتر مادرتون رو بمن معرفی کنید و نوع اسکنی که انجام دادن رو بمن بگید ، خواه ...

نه عزیزم من تهران نیستم دکتر مامانم مشهدن. ولی تهران که دکتراش عالین. فک میکنم پروفسور سید موید علویان خیلی خوب باشن.

خیلی سردرگم شدم گفتن خودایمنی کبد یبار asma مثبت شده یبار منفی دوباره ازمایش گرفتن ، درد مفصل داشتم ...

نه عزیزم اصلا ناامید نشو توکلت بخدا باشه. استرس از همه چی بدتره. اگه تهرانین که بهترین دکترا اونجان. اصلا ناامید نباش.

فقط لطفا اگه شما تهرانید دکتر مادرتون رو بمن معرفی کنید و نوع اسکنی که انجام دادن رو بمن بگید ، خواه ...

عزیزم سی تی اسکن رنگی بود که انجام دادن ولی فک میکنم دکتر از ازمایشا تشخیص قطعی داد

خوندم

ممنون عزیزم😘😘

انگار که خیلی بی علامت پیشرفت میکنه تا کبد کامل از بین میره بعد یهو علایم میده ، خیلی برام عجیبه یک ...

اگه کبد مشکل پیدا کرده باشه که باید انزیما بالا باشن اخه