2777
2789
عنوان

منو مهمون کنید🥺

3617 بازدید | 105 پست

سلام دوستان. خیلی از دعای نی نی سایتیا شنیدم. ازتون خواهش میکنم برای سلامتی مادرم حمد بخونید. رفتیم دکتر مارو ارجاع داد به دکتر انکولوژی. خیلی میترسم. دعا کنید چیز بدی نباشه. تحملشو ندارم واقعا😭😭😭

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
مشکلش چیه ؟؟

تو سونو کبدشون توده لنف دیده شده

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیز

منم دعا کنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7827186/عزیزانی-که-حاجت-دارید-بیاید

خدای مهربانم💫چادرمیپوشم وحجابمرا دوست دارم 🧕چون تو فرمودی💫 با نامحرم👨شوخی نمیکنم و متینم چون تو فرمودی💫 دست🤚 و پای🦶 پدرومادرم👨‍👩‍👦 را میبوسم و احترامشان میکنم چون تو فرمودی 💫نماز🤲میخوانم و روزهمیگیرم چون تو فرمودی💫 با خانوادم👨‍👩‍👦‍👦 و دوستانم👩👩‍🦰👱‍♀️ میخندم👄 و شادم☺ چون تو فرمودی💫درس میخوانم👩‍💻 و علم یاد میگیرم چون تو فرمودی💫برای جهان دیگر که ابدی ست و هررررگز تمامی ندارد یاری ام کن💫هدفم رسیدن به تو و رضای توست یا ارحم الراحمین 💫
سلام مادر شما بهتر شدن ؟ میشه جواب بدین ؟ قبلا گفته بودین کلانژیت دارن

سلام عزیزم. دارو مصرف میکنن الان و مرتب میربم برای چکاپ

سلام مادر شما بهتر شدن ؟ میشه جواب بدین ؟ قبلا گفته بودین کلانژیت دارن

عزیزم من اگه یوقت دیر جواب دادم بخاطر اینه که همیشه نت ندارم ولی سر میزنم همیشه به سابت و حتما اگه تونستم کمکت میکنم. نگران نباش😘😘

سلام .حمد خوندم گلم

سلام عزیزم. ممنونم ازت🌹🌹🌹 ان شالله که تنت همیشه سلامت باشه♥️♥️

عزیزم من اگه یوقت دیر جواب دادم بخاطر اینه که همیشه نت ندارم ولی سر میزنم همیشه به سابت و حتما اگه ت ...

انشالله سلامت باشن ، عزیز مشکل خودایمنی داشتن ؟ چون تو یه تاپیک گفتین ama مثبت بوده

سلام عزیزم. ممنونم ازت🌹🌹🌹 ان شالله که تنت همیشه سلامت باشه♥️♥️

ممنونم.الان هم حرم هستم.برای سلامتیشون دعا کردم

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
ممنونم.الان هم حرم هستم.برای سلامتیشون دعا کردم

وای مرسی عزیزم🥺🥺

انشالله سلامت باشن ، عزیز مشکل خودایمنی داشتن ؟ چون تو یه تاپیک گفتین ama مثبت بوده

ممنون عزیزم.

اره کلانژیت صفراوی دارن که خودایمنیه. amaشون بالا بود.