2777
2789

چند وقت دیگه عروسیمه میترسم یوقت چیزی بگه یا به روم بیاره

ژیلت استفاده کردم واسه همین خیلی تیره اس

اعتماد به نفسم کلا زیر صفره 

تو یه پیجی دیدم زده بود خیلی طبیعیه و مردا اصلا واسشون مهم نیس خاستم ببینم اینجوریه واقعا 

لطفا هم گزارش نزنید جای دیگه ای نیست این چیرا و بپرسم🤍

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمن براش مهم نیست ماله کسی هم ندیده بخاد مقایسه کنه عزیزم اینقد ناراحت میشم میبینم خانما اینجوری فکرمیکنن و مردها رو پررو میکنن 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
شوهرمن براش مهم نیست ماله کسی هم ندیده بخاد مقایسه کنه عزیزم اینقد ناراحت میشم میبینم خانما اینجوری ...

اره شوهر منم مذهبیه مطمئنم پو رن اینا ندیده ولی خیلییی میترسم دیگه داره فوبیام میش

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )
اره شوهر منم مذهبیه مطمئنم پو رن اینا ندیده ولی خیلییی میترسم دیگه داره فوبیام میش

مگه خودشون خیلی صافن ببین نباید به روی خودت بیاری اگه این چیزا رو بهش بگی فکرش درگیر میشه فکرشو بازمیکنی نصبت به این چیزاا

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
نه ندیده

واقعا من درک نمیکنم پس سیاه پوستا باید خودشونو بکشن که