2777
2789
خانمی سرهمی گرم اگر می خواهی بری مخمل بخری بهتره. هم گرمه هم نرمه. بافتنی ممکنه تنش رو بخوره بعد به نظر من خیلی هم قشنگ نیست.

البته من نظرم رو گفتم چون دختر من هم زمستون به دنیا اومد
خدایا خودت نگهدار دخترم و زندگیمون باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمی سرهمی گرم اگر می خواهی بری مخمل بخری بهتره. هم گرمه هم نرمه. بافتنی ممکنه تنش رو بخوره بعد به نظر من خیلی هم برای نوزادی قشنگ نیست.

البته من نظرم رو گفتم چون دختر من هم زمستون به دنیا اومد
منم دخترم دی ماه به دنیا میاد ولی اصلا واسش بافت چیزی نخریدم.....با عرض شرمندگی فکر کنم دیگه بافت خیلی قدیمی باشه...به شخصه خودم بافت دوست ندارم حتی واسه خودم هم.....بازم خودت مختاری......به نظرم لباس های سرهمی ترک و تایلندی و حتی چینی خیلی خوشگلی تو بازاد هست.
عشق من سامیار و سایدا
منم دخترم دی ماه به دنیا میاد ولی اصلا واسش بافت چیزی نخریدم.....با عرض شرمندگی فکر کنم دیگه بافت خیلی قدیمی باشه...به شخصه خودم بافت دوست ندارم حتی واسه خودم هم.....بازم خودت مختاری......به نظرم لباس های سرهمی ترک و تایلندی و حتی چینی خیلی خوشگلی تو بازاد هست.
عشق من سامیار و سایدا
سودا جون میدونم بعضی کامواها نرم هستن ولی برای نوزاد کلا مناسب نیست چون دکتر دختر من هم میگفت کاموا به دلیل داشتن پرز که ممکنه با چشم هم دیده نشه برای ریه بچه نامناسبه. حتی اگر مدت کوتاهی هم تنش کنی. واسه همین الان به سرهمی های خوشگل گرم مخملی اکتفا کن و برای یکسالگیش بده پیراهن و سارافون و .... بباغن اونطوری قشنگ میشه. دختر من یه سری پیراهن خوشگل داشت کسی براش بافته بود رنگ های بنفش و ... ولی همه برای یکسالگی به بعدش بود. با جوراب شلواری خیلی ناز میشد.
البته میگم کسی که بافته بود هم اونقدر هنرمند بود که فکر میکردی از بیرون براش بافت خریدم وکسی باورش نمیشد که اینا رو با دست بافتن