2777
2789
عنوان

تجربه های بد معلمی

| مشاهده متن کامل بحث + 2808 بازدید | 34 پست
من چهارم دبستان بودم معلم ما دختر بزرگش تو کلاس ما بود دختر کوچیکش دوم بود. همه چیز های خوب ماله دخت ...

ب پدر مادرت نگفتی که  بهش اعتراض کنن😟

لطفا جای خدا نباشید. 
خودتون تجربه بدی داشتید؟ 

کلاس من مقطع ابتدایی بود توی یه کلاس از اول داشتم تا پنجم هم دختر هم پسر

تجربه بد فقط این بود که خیلی فقیر بودن اینقدر فقیر که من خیلی ناراحت بودم

با اینکه اکثرا بچه های درس خون و با هوشی بودن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه انتقاد دارم به دوتا از کار معلم ها ، صددرصد برای خیلیا ممکنِ تجربه ی بد باشه

یکی این که معلما از بچه ها میپرسن شغلِ پدرتون چیه! ( البته نمیدونم  همه جا این کارو میکنن هنوز یانه)

چه اهمیتی داره دونستن شغل پدرِ دانش آموزا؟ شاید یکی پدرش بیکار باشه ، یا مشکل داشته باشه و... نخواد بگه 

و یکی دیگه هدیه ی روزِ معلم و جدیداروزِ تولدِ معلم!!!

به جای این که همون روز معلم هم بگن هدیه نیارید تازه روز تولدشون هم هدیه میگیرن

قطعا هستن بچه هایی که در توانشون نیست هدیه ی مناسب برای معلم ببرن و تهش خجالت براشون می مونه ، یا فشار آوردن به خانواده!!!

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
کلاس من مقطع ابتدایی بود توی یه کلاس از اول داشتم تا پنجم هم دختر هم پسر تجربه بد فقط این بود که خی ...

اکثر روستاهای لب مرز این مشکل دارن  . من شنیدم  خیلی بچه های گوش به حرف و مودب هستن 

😁😂
ب پدر مادرت نگفتی که  بهش اعتراض کنن😟

چرا گفتم حتی به ناظم هم گفتم ولی خب بعدش از اون مدرسه رفتم دیگه فرصت نشد ببینیم چی میشه 

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤
تعریف کن خب😄

ازاول سال که اومد فقط یکی از بچه های کلاس رو دوست داشت  فقط از رو قیافش اون ده هم میگرفت 20میداد بما میگفت شما نوکری اونو کنین 

بعد یه پسرکوچولو داشت میاورد ما نگهش داریم بمابزور میگفت براش اسباب بازی بخریم تا بهمون نمره بده نمیخریدیم کتکمون میزد 

همیشه مبصر داشتیم حتی وقتی معلم داشتیم اگه از دوستمون مداد میخاستیم یا با معلم کار داشتیم باید از مبصر اجازه میگرفتیم 

و الا اسممونو مینوشت زنگ اخر با خط کش میزدمون خیلی اذیت شدم اون سال هممون له شدیم خودشم سنش خیلی بالا بود

never argue wite stupid people thay will drag you down to their level and then beat you with experience            "mark twain"
 مشکل روانی داشته 😕😐

اره دقیقا ما هم بچه روستا بودیم خیلی تاثیر منفی داشت رومون الانم یادم میاد استرس میگیرم

never argue wite stupid people thay will drag you down to their level and then beat you with experience            "mark twain"

معلم کلاس اولم اجازه نداد برم دستشویی و من شلوارم رو خیس کردم 

بعد از تعطیلی مدرسه سه دو ساعت تنها تو مدرسه موندم تا شلوارم خشک بشه و بعدش تنهایی پیاده رفتم خونه  

هنوز هم بعد از بیست سال به کسی نگفتم 

چقدر اون روز تحقیر شدم 

خانم  خاتمی معلم کلاس اول مدرسه حاتمی مشهد واقعا براتون متاسفم 

الحمدلله 
معلم کلاس اولم اجازه نداد برم دستشویی و من شلوارم رو خیس کردم  بعد از تعطیلی مدرسه سه دو ساعت ...

💔💔💔

این رو حتما ب تحقیقم اضافه می کنم 

کار معلمان خیلی اشتباه بوده

لطفا جای خدا نباشید. 
ایم دختراش الهام و الناز نبود؟؟؟،آخه ماهم یکی ازین عنا داشتیم چهارم فامیلیش گمونم فرجز اده بوده

یادم نیست اسماشونو ولی اگه تو کلاس ما بوده باشی جاسویچی مدل دختر خریده بود با مداد گردالی بود رنگی عوض میشد.کرج بود مدرسه

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤
یادم نیست اسماشونو ولی اگه تو کلاس ما بوده باشی جاسویچی مدل دختر خریده بود با مداد گردالی بود رنگی ع ...

اره کرج کدوم محله بودی

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
اره کرج کدوم محله بودی

عه پس شاید هم کلاسی بودیم😍😍😍اسم محله هم یادم نیست ولی اونجا پارک خانواده داره.اگه هم کلاسی بوده باشیم و یادت باشه کامل من همونی ام که پروندمو بعد عید گرفتم کل کلاس باهام اومدن دمه در گریه میکردیم 😅البته خیلی باید یاد باشه که منم یادت باشه. سال قبلش هم وسط سال اومده بودم جشن تکلیف اونجا بودم چادرم با همه فرق داشت