2777
2789
عنوان

تجربه های بد معلمی

| مشاهده متن کامل بحث + 2808 بازدید | 34 پست
عه پس شاید هم کلاسی بودیم😍😍😍اسم محله هم یادم نیست ولی اونجا پارک خانواده داره.اگه هم کلاسی بوده ب ...

فکر میکنم شما ازمن یک سال کوچیک تری همکلاسی نبودیم 

نزدیک مدرسه پارک بزرگی بود یه پاساژ محلی بود جلو مدرسه لوازم تحریر و ظروف چینی بود

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
فکر میکنم شما ازمن یک سال کوچیک تری همکلاسی نبودیم   نزدیک مدرسه پارک بزرگی بود یه پاساژ ...

با دختر بزرگه اگه چهارم بوده باشی همکلاسی بودیم محله ای یادم نیست اصلا کلا یک سال اونجا بودیم بعد جا به جا شدیم. 

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر میکنم شما ازمن یک سال کوچیک تری همکلاسی نبودیم   نزدیک مدرسه پارک بزرگی بود یه پاساژ ...

یکی از بچه های کلاس طالبی بود فامیلیش چشماش هم سبز بود. یه دختر تپلیه بود اسمش سوگند بود اون با منو رفیقام میگشت...😂

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤
با دختر بزرگه اگه چهارم بوده باشی همکلاسی بودیم محله ای یادم نیست اصلا کلا یک سال اونجا بودیم بعد جا ...

نه پس اون نیست چون دختر بزرگش 15 16 سالش یود

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

کلاس سوم دبستان بودم 

روز قبلش از دست بابام کتک مفصلی خودده بودم درس نخوندم رفتم مدرسه اون روز خانم نطری معلمم تکالیف رو نگاه کرد دید انجام ندادم دفتر کوبند توصورتم وگفت برو کنار پنجره بایست دیگه خورد شدم له شدم 

توخونه کتک خوردم مدرسه هم ایجور 

اللن خودم معلمم به بچه هام ی بار نشده تو بگم 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی