2777
2789
عنوان

تجربه های بد معلمی

2806 بازدید | 34 پست

سلام من دارم ی تحقیق می نویسم در مورد تجربه های بد معلمی؛ ینی کارهای اشتباهی که معلم ها در طی سال های آموزششون مرتکب شدن 

کسی هست که خودش معلم باشه و یا دانش آموزی بوده باشه که از این تجربه ها با معلم ها داشته باشه 

لطفا تعریف کنید 

لطفا جای خدا نباشید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درگیری های دینی بین معلم های دینی و دانش آموزان خیلیه

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

بعضی از معلما رو اعصابن معلم علوم اول راهنمایم خانم غلامی بدترین معلم دوران تحصیلم وای ای بشر دوزار بلد نبود درس بده فقط دادو بیداد یبار کل کلاسه از کلاس انداخت بیرون چون هممون قرار گذاشتیم اذون پخش شد باهم صلوات بفرستیم داشت د س میداد یهو ترسید😂😂😂

🤨

من چهارم دبستان بودم معلم ما دختر بزرگش تو کلاس ما بود دختر کوچیکش دوم بود. همه چیز های خوب ماله دختر اون بود از جایزه های تشویقی بگیر تا کارهای فعالیتی کلاس و مدرسه تا نمایش نامه اجرا کردن. دمه عید بود یکی رو اوردن رو صورت بچه ها نقاشی بکشه نوبت من شد بهم پروانه افتاده بود انقدر خوش حال بودم ذوق داشتم رفتم نشستم رو صندلی زنه اومد شروع کنه معلمه منو بلند کرد دختر خودشو نشوند گفت دختر من پروانه دوست داره بعد منو نشونت رو صورتم دلقک کشید زنه انقدر من گریه کردم اون روز تا وقتی که بمیرم یادم نمیره لعنتش میکنم چون دلمو شکوند

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤

اره  یه معلم داشتیم عقده ای بود شاگرد اخر کلاس  که بهش میگفتی دو دوتا چند تا میشه تا  کلاس ۶  یاد نداشت چون پول دار هی برا معلمون  کادو  میاورد و گل و دکوری  حتی معلممون  گوشی ساده داشت این گوشی لمسیشو داده به معلممون  نوبت اخر  اینو گذاشت  کنار یه شاگرد  زرنگ   بعد امتحانم  میاورد کنار خودش  میزاشت  که  غلطایی که نوشته دوباره پاک  نویسی کنه 

😁😂

ارههه تا دلت بخواد

یبار یه کار اشتباه کردم تو مدرسه 

یعنی یه شوخی مسخره با چند تا از بچه ها سر یکی از دوستام اوردیم 

بعد این دوستم ترسید یکم و بردنش اب قند دادن

تازه منم تنها نبودم اما مدیرمون بهم گفت فلانی تو اگه امسال رتبه اولم بشی من نمیزارم بری کلاس چهارم 🤕البته همون روز کارنامه ها را دادن منم خ خ شدم اما این حرفش و اون لحنش هنوزم بعد ۱۰سال تو ذهنم مونده و فقط وقتی اسمشا میشنوم یاد اون حرکتش میوفتم خیلی بد بهم گفت 

بعدم من همیشه شاگرد اول بودم و خیلی برام سخت بود اون حرفش

تحقیر کردن بچه های ضعیف جلوی سایر بچه ها داد زدن سرشون 

اون بچه هایی که شیطونی میکردن رو به مبصر کلاس میگفتن کشون کشون رو زمین میبردنشون دفتر

کتک حتی یه بار سیلی خوردم یه بارم گوشممو کشیدن... درحالی که من خیلی مشکل داشتم اون برهه زمانی هیچوقت حلالشون نمیکنم امیدوارم تقاصشو پس بدن اه یادم افتاد اعصابم خورد شد درحالی که از همه اون خر خونای کلاس فقط من دانشگاه رفتم...

مقایسه بچه ها

فرق گذاشتن و دوست داشتن خر خونا

اینام هست

درگیری های دینی بین معلم های دینی و دانش آموزان خیلیه

وای اره پارسال اجیم میگفت  معلم دینیمون  اهل سنت بود  درصورتی  منطقه ما  همه تشیع هستن همش میگفت بچه ها با معلمه بحث درگیری  بود

😁😂