2777
2789
عنوان

خونی کردن دماغ نوزادم با خلال دندان

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاچطور جرات كردى خلال دندان به اون تيزىروفرو كنى تودماغ بچه؟؟؟خب يه فين گيرازداروخونه بگير؟؟؟ميخواى ببرش دكترتاخيالت راحت شه

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟

وای اسی فقط بگو کی بهت گفت خلال دندون تو دماغش بندازی؟؟؟؟ اون گوش پاک کنه که تازه برای بچه ها جداست و مدلشم فرق میکنه 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

یا خداااا 

چه جوری اینکارو کردیییی؟؟

من برای بچم از ی چیز مخصوص استفاده میکنم کلی استرس دارم بازززز

ببرش دکتر  زود باششش

بیا گره بزنیم رشته امیدمان را به انگشت سبابه خدا؛ او هیچگاه ما را میان حادثه رها نمی‌کند❤️ پسرم باراد دنیای مامانشه ☺️👶🏻

ی دوره کلاس باید بزارن برا همه کسایی ک میخوان مادرشن

وگرنه زادوولدو همه موجودات بلدن 

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜
مطما شو سر خلل دندون نشکسته باشه دیدی خیلی بی تابه حتما ببرینش دکتر معاینه کنه

ن نشکسته اما همش احساس میکنم ی چیزی رو قورت میده بچم

جات تو دلم خیلی خوبه سالم بمون بزرگ شو بیا بیرون ک ببینمت و با دیدنت منم دوباره متولد شم⁦❤️⁩😍
ی دوره کلاس باید بزارن برا همه کسایی ک میخوان مادرشن وگرنه زادوولدو همه موجودا ...

ممنون بجای راه حل دادن نمک میپاشی

جات تو دلم خیلی خوبه سالم بمون بزرگ شو بیا بیرون ک ببینمت و با دیدنت منم دوباره متولد شم⁦❤️⁩😍
ن نشکسته اما همش احساس میکنم ی چیزی رو قورت میده بچم

شاید خونریزی داره سرشو راست نگه داراگه زخمی باشه خون نره گلوش 

فکرنکنم چیز جدی باشه 

اگه دیدی خیلی بی تابه ببرش دکتر

never argue wite stupid people thay will drag you down to their level and then beat you with experience            "mark twain"

اسی نی نی سایتی ها دارن اماده ات میکنن که خدایی نکرده اگه بردیش دکتر هرچی بهت گف ناراحت نشی از بس که اینجا بد و بیراه بهت گفتن 

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭
شاید خونریزی داره سرشو راست نگه داراگه زخمی باشه خون نره گلوش  فکرنکنم چیز جدی باشه  اگه ...

ن نشسته نگهش داشتم اصن خون نیومد بالاخره اگه خونی بشه بریدم یکمش بیاد بیرون دیگه بعدشم کامل شیر میخوره ب مامانم زنگ زدم گفتم گفت نترس چیزی نشده اما دعوامم کرد⁦☹️⁩

اسی نی نی سایتی ها دارن اماده ات میکنن که خدایی نکرده اگه بردیش دکتر هرچی بهت گف ناراحت نشی از بس که ...

نمی‌دونم چرا اینجوری میکنن آدم حتما ی ترس و استرس و ناراحتی داره ک میاد اینجا سوالشو می‌پرسه بجای راه حل و راهکار دادن و تجربیاتشون فقط توهین میکنن مگه از مادر بالاتر برای بچش کی هست پنج ماهه ی خواب درست نداشتم زیر چشام سیاه و گوده الآنم اینارو میگم یکی بخونه میگه می‌خواستی بچه نیازی اما بجای درک فقط درد به دردات اضافه میکنن