2777
2789

سلام بچه ها دخترم بینیش کثیف بود خلال دندان بردم داخلش تمیز کنم سرشو تموم داد فرو شد تو دماغش دماغش خونی شد البته یک ساعت و نیم پیش بعد ی قطره خون اومد بیرون تمیز کردم دیگه خون نیومدن بعد خوابش گرفت خوابوندم حالا ک بیدار شده چشاش گیجه بهانه گیری و گریه می‌کنه ینی خون ریزیش بند نیومده من میگم اگه خون ریزی داشت بیرونم می‌ریخت اره؟ دخترم پنج ماهشه

جات تو دلم خیلی خوبه سالم بمون بزرگ شو بیا بیرون ک ببینمت و با دیدنت منم دوباره متولد شم⁦❤️⁩😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه با خلال دندون دماغ تمیز میکنن؟!؟؟!!! 😐😐اونم دماغ بچه

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤

یا اکثر اماما 

خلال تو ماغ 😰😰😰 خواهر مگه چوب کبریت یا دسمالو ازت گرفته بودن !!! 

پرنسس کوچولوی بابا ، مانکن تمام‌عیار 😌 قد ۱۶۴ 🌴 وزن اولیه ۱۰۷ 😱 وزن فعلی ۴۹ 🎯 همه‌ی اون نوشابه ها، بستنی ها، چیپس ها، کیک ها، تولد هایی که به تنقلاتش لب نزدم، عروسی‌هایی که فقط سالاد خوردم، شب‌هایی که از درد ورزش تا صبح خوابم نبرد و حسرت یه دل سیر ته‌دیگ خوردن بالاخره پاداشش داده شد !راز لاغری من : اعتیاد به ورزش، کنترل اشتها و کالری، صبحانه شاهانه و داشتن یک الگوی تناسب اندام.پیشنهاد فیلم و آهنگ و سوالی راجع مد و زیبایی داشتین در خدمتم❣ متعهد به همسر آینده‌ام 💍 به شیعه بودنم افتخار میکنم 🕋 #مثبت_بیاندیش