دختردریا70 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 214 عنوان سلام سونو قلب جنین بییایین 192 بازدید | 22 پست منسونو ان تی دادم...گفت صدک قلب جنین ۶ هست یعنی چی برام اکو قلب جنییننوشته ...کسی اطلا ع داره معنی چیه؟؟؟ 1400/08/18 | 13:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لباشک_آلبالو عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 6568 بخاطر سلامت قلب جنین مینویسنمنم دادمولی الان که زوده من فک کنم ۱۸ هفته اینا دادم 🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟ 𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊 هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥
raaahaaaa98 عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 2639 من باردارای اینجارو میبینم،کنجکاو میشم ک ویار ندارن و خوبه حالشون؟؟؟من چرا غیرعادیم خیلی بدم😢😢 خدایا شکرت♥
دختردریا70 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 214 بخاطر سلامت قلب جنین مینویسن منم دادم ولی الان که زوده من فک کنم ۱۸ هفته اینا دادم آره ۱۸ هفته گفتهبرو...زده صدک باید ۱۰ باشه ۶ خیلی میترسم
دختردریا70 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 214 من باردارای اینجارو میبینم،کنجکاو میشم ک ویار ندارن و خوبه حالشون؟؟؟من چرا غیرعادیم خیلی بدم😢😢 منم خیلی حالم بده اویل ک نابود بودم روزی ۳ تا دمیترون میخورم و ب ۶ بازم حالم بده
لباشک_آلبالو عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 6568 آره ۱۸ هفته گفتهبرو...زده صدک باید ۱۰ باشه ۶ خیلی میترسم نترس هیچی نیسفقط پول میگیرن😂 🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟ 𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊 هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥
لباشک_آلبالو عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 6568 من باردارای اینجارو میبینم،کنجکاو میشم ک ویار ندارن و خوبه حالشون؟؟؟من چرا غیرعادیم خیلی بدم😢😢 داشتیم خوب شد😂 🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟ 𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊 هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥
دختردریا70 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 214 نترس هیچی نیس فقط پول میگیرن😂 خدا کنه همینطور باشه
eliiiyy عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 694 منم عصر نوبت سونو ان تی دارم بچها کی بلده حساب کنه اخرین پریودم کیبوده تاریخ زایمانمو زده ۳/۴سال دیگه
دختردریا70 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 214 منم عصر نوبت سونو ان تی دارم بچها کی بلده حساب کنه اخرین پریودم کیبوده تاریخ زایمانمو ... برنامهی یک زنو بگیر دقیق بهت میگه
eliiiyy عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 694 برنامهی یک زنو بگیر دقیق بهت میگه جنسیت نی نیتون نگفت😍.شما تاریخ زایمان و کی زدن فکر کنم باهمیم
دختردریا70 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 214 جنسیت نی نیتون نگفت😍.شما تاریخ زایمان و کی زدن فکر کنم باهمیم احتمال پسر گفته ...منتاریخ زایمانم زده ۲/۸
eliiiyy عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 694 احتمال پسر گفته ...منتاریخ زایمانم زده ۲/۸ عزیزم به سلامتی.من بچه اولم دیره ۳سالشه.خداکنه این یکی دختر باشه.عه برا من زده ۳/۴تاریخ عقدمونه اگر اون موقع دنیا بیاد😁.
دختردریا70 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 214 عزیزم به سلامتی.من بچه اولم دیره ۳سالشه.خداکنه این یکی دختر باشه.عه برا من زده ۳/۴تاریخ عقدمونه اگر ... عزیز دلم الهی اول سالم بعدم هرچی دلت میخواد باشه....ب دل خوش بغلش بگیری
eliiiyy عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 694 عزیز دلم الهی اول سالم بعدم هرچی دلت میخواد باشه....ب دل خوش بغلش بگیری مرسی عزیزم همچنین❤️❤️