2777
2789

عروسی برادر کوچیکتره ربطی به اون برادر نداره!

مگه نه؟

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد تو همین حین ورشکست شد وفراری شد از شهرمون نزدیک یه سال تو این یه سال شوهرم میرفت براشون خرید میک ...

اگه پنجاه میلیونم دادین وباز اینجوری گفته ،واقعا خیلی زیاده رویه الان بازبهش پول بدین...ولی شوهرت باید ب حرفت باشه وگرنه این پولم میدین و هیچی..تهش میگه وظیفه تون بوده

واقعا قدیمیا درس نخوندن ولی یه چیزی میدونستن که میگفتن خوبی که ازحد بگذر نادان خیال بد کند

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

کاش خدا به این مردا عقل بیشتری میداد..پس چجوری که میگن عقل زن ناقصه..والا ما هرچی مرد دورمون دیدیم ا ...

حالا من به شوهرم بگم نده مطمعنم‌ نمیده ولی میگم گناه نکرده باشم بعدشم من با سه تومن نمیتونم هم ارایشگاه برم هم واسه خودمو دخترام لباس بخرم

حالا به شوهرم من بگم نده نمیده ولی باز میگم‌ گناه نکرده باشم ولی خب من خودم با سه تومن نمیتونم هم آر ...

گناه برای چی حق توئه..منم واسه جهیزیه خواهر شوهرم جوری رفتار میکردن بام که انگار وظیفمونه خانوم این همه جهیزیه خوب انتخاب کنه ومابدیم..الان انقد گو ه بازی درمیاره..هرموقع میرم خونش واسه اثاثاش اسفند دود میکنه میاره جلوچشامون میگیره🤢

عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»
واقعا قدیمیا درس نخوندن ولی یه چیزی میدونستن که میگفتن خوبی که ازحد بگذر نادان خیال بد کند

اره بخدا حالا من کارای گذشتشو گفتم ولش کن به شوهرم میگفتم بچه هاش گناه دارن حالا که شوهرش برگشته از دختر خواهر شوهرم که میشه عروسشون پیغام داده هیچکی پیشمون نبود ما دوست ودشمنمونو شناختیم

حالا به شوهرم من بگم نده نمیده ولی باز میگم‌ گناه نکرده باشم ولی خب من خودم با سه تومن نمیتونم هم آر ...

چه گناهی؟ ب نظرمن اندازه پدرومادرش بهش کمک کردین وحتی بیشتراز حدلزومشون.وظیفه ای درقبالشون نداری...تازه بعدشم اعثاب خودتو ب هم میریزه...آرامش خودت اولویته...خداهم خودش میدونه تاهمین الانشم خیلی دیگه لطف زیادی بوده

حااا بازم فکراتوکن اگ ازلحاظ مالی مشکلی ندارین شما،وتا دم عروسی دیدی واقعاهیچی نداره و...بذارپولو بده!باید شرایطو بسنجی...ی جور ندی ک انگار وظیفتونه

گلم اونا در حد مرام و شعور و شخصیتشون تا حالا رفتار کردن، همسر شماهم همینجور. به جای اینکه سر مال دنیا حرص بخوری خداروشکر کن که همسر باشرف و باشعوری داری و همیشه میتونی روش حساب کنی. برکت کار خیری که میکنه چندین برابر به زندگیتون برمیگرده شک نکن

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
چه گناهی؟ ب نظرمن اندازه پدرومادرش بهش کمک کردین وحتی بیشتراز حدلزومشون.وظیفه ای درقبالشون نداری...ت ...

نه کلا ده تومن داریم برا عروسی خب شش تومن بده ماها یه تومن شوهرم لباس میخاد کم کمش دوتومن کادو شباش کم‌ میاریم بلید از پس اندازمون برداریم