2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حبسیه ک توی شرع مقدار براش تعیین نشده و خود قانون گذار تصمیم میگیره چیکار کنه ، هشت تا مرحله داره ک از اسون به سخته 

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم

توی بقیه حبس ها،یه حکم مشخص و واضح اعلام میکنن

ولی توی حبس تعزیری،دادگاه میتونه حکم رو‌عوض کنه یا مجازات رو به تعویق بندازه

مجازات های تعزیری ۸ درجه دارن و بستگی به جرم،توی یکی از این طبقات قرار میگیرن

به عبارت دیگه تعزیر مجازاتیه که مشمول عنوان حد قصاص و دیه نیست 

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
توی بقیه حبس ها،یه حکم مشخص و واضح اعلام میکنن ولی توی حبس تعزیری،دادگاه میتونه حکم رو‌عوض کنه یا م ...

یه سری چیز ها مثل زنا،حکمشون در اسلام اومده

ولی حکم تعزیری حکمیه که توسط دادگاه صادر میشه و شرع برای اون مجازاتی نیاورده

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!