2777
2789

ی جملع کوتاهو میخوام بهم معنیشو بگین

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترنسليت تصويري

میشه بیشتر راهنمایی کنی عزیزم یعنی چیکار کنم؟

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
من بلدم زاپنی بگو عزیزم

میشع ترجمه کنی عزیزم

برنامه ترنسليت استفادع كن گرينه دوربين داره بزن نگه ميداري ووي تصوير معني ميكنه

اوکی ممنون عزیزم

عزیزم هستی بگم؟

اره عزیزم ممنون میشم

سلام

شما خوبید

من خوبم و امیدوارم صبحت شگفت انگیز باشد

سپاس از شما.

تاجایی که من می دونستم😑😁

اگر هم براتون خیلی مهمه جوابشون رو بدید توی بازار که رنگش سبزه بزنین دیکشنری تصویری

بهد میاره ترجمه گوگل

اونو نصب کن بزن روی زبان ها به زاپنی تغییرش بده چون معمولا انگلیسی و فارسیه

بعد بزن رو دوربین

بعد عکست رو بزار

البته حواست باشه سمت راست باید زبانش زاپنی باشه سمت چپ فارسی

چون می خواهی زاپنی رو به فارسی تبدیل کنی دیگه

باز اگر سوال داشتید در خدمتم