2821
2789
عنوان

اگه متوجه بشین

95 بازدید | 6 پست

کسی که دوسش دارین و تصمیم دارین باهاش ازدواج کنین، دچار اختلال بیش فعالی یا ADHD هست یعنی مثل بقیه به خوبی نمیتونه تمرکز کنه و عامیانه بخوام بگم حواس پرته یه کم، یعنی اگه نمی‌گفت شما ممکن بود زیاد متوجه اش هم نشین،اما با دارو میشه کنترلش کرد، و امکان ابتلای فرزند آینده اتون هم به این مسئله وجود داشت، برای ازدواج اون شخص رو انتخاب نمی‌کردین دیگه؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من شوهرم یه بار بهم گفت انقدر عاشقت شدم اگر حتی بفهمم از قبل ازدواج کردی و حتی اگه بچه داشته باشی یا مشکلی داشته باشی دیکه برام مهم نیست خودمم همین بودم 

حلالم کنید و خدانگهدار   
اگه عاشق شده باشم مثل ازدواج خودم برام مهم نبود وگرنه نه برای چی خودمو تو دردسر بندازم

عزیزدلم میشه بیای تاپیک اخرم و بهم رای بدی و خوشحالم کنی؟؟ اگ دادی بگو برات سوره توحید بخونم

میشه واسه سلامت خودم و خانوادم ی صلوات مهمونم کنین
من شوهرم یه بار بهم گفت انقدر عاشقت شدم اگر حتی بفهمم از قبل ازدواج کردی و حتی اگه بچه داشته باشی یا ...

منم نامزدم همینا رو میگفت سر همین موضوع غیبش زد