2777
2789

دوستان من دخترداییم ۱۷ سالشه یه مدت با یه پسری دوست بود که از قضا پسره خیلی الوات و هرزه ای هم بود داییم که متوجه شد و بهش گفت انکار نکرد و گفت اشتباه کردم و دیگ کات میکنم باهاش اما زنداییم دوروز پیش شنیده که باهاش حرف میزده و قرار میزاشته که اره میام و می بینمتو ازین قبیل حرفا خط داخل گوشی به اسم زنداییمه طفلک خیلی بیقراری میکرد بعد هشت سال دوا درمون خدا این دخترو بهش داد پسره ادم فوق العاده هرزه ای ابروی صد تا دختر ساده دیگ مثل دخترداییمو برده وقتی از دختر داییم پرسیدن گفت نه من دیگ ارتباطی باهاش ندارم  حتی رفت به مادر پسره گفت اونم به زنداییم گفت نزار دختر تورو بدبخت کنه که من دیگ نتونم چشم تو چشم بشم باهات اخه اینا یه دوستی خیلی دوری باهم دارن  الان میخوام بدونم زنداییم که خط به اسمشه بدون اینکه دخترش متوجه بشه میتونه پرینت بگیره میگه فقد میخواد بدونه خدایی ناکرده دختره فرار نکنه با این پسره چون قرار گزاشتن دقیقا همین بلارو سر یه دختر دیگم اورده طفلک مرض قندم داره سه بار تو این هفته بردنش بیمارستان 

خطش چیه؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه شماره تلفن بخواد دربیاره فقط بازد توی سایت همون خط بره اپلیکیشنشو نصب کنه وارد بشه تماسهایی که گرفته شده و اسی که فرستاده رو میده این برای ایرانسل برای همراه اولم به ایمیل ارسال میکنه ....

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
اگه شماره تلفن بخواد دربیاره فقط بازد توی سایت همون خط بره اپلیکیشنشو نصب کنه وارد بشه تماسهایی که گ ...

اتفاقا خود من شماره رو براش وارد اپلیکیشن ایرانسل من کردم اون تایم داییم یکم عصبی بود و گوشیش کلن رمز و اینا نداشت الان میدونه باهاش در ارتباطه فقد میترسه یهو قرار فرار گزاشته باشه باهاش تو اپلیکیشنم متن پیامارو نشون نمیده دختر داییم گوشیشو جوری تنظیم کرده فقد با عکس و اثر انگشتش باز بشه دیگ موندیم ماهم

ایرانسل

مای ایرانسل و نصب کنه وارد بشه خدمات بعد تاریخچه بعد تاریخچه ی تماس و بزنه شماره و تاریخ دوروز گذشته رو نشون میده یه جا دیگه شم هست تا چند وقتو نشون میده 

اتفاقا خود من شماره رو براش وارد اپلیکیشن ایرانسل من کردم اون تایم داییم یکم عصبی بود و گوشیش کلن رم ...

مای ایرانسل و رو گوشی خودت مثلا نصب کن یه جوری اون رمز اولیه رو به دست بیارید دیگه تمومه یا سیم کارت و وقتی خوابه بردارید از گوشیش 

اگه شماره تلفن بخواد دربیاره فقط بازد توی سایت همون خط بره اپلیکیشنشو نصب کنه وارد بشه تماسهایی که گ ...

از مخابرات یا با کد ملی اینا خودش میتونه انجام بده؟ 

فقد به شماره ای که دست دخترست چیزی فرستاده نمیشه که از خطش پرینت گرفتن چون میترسن دختره بفهمه دیگ روش باز بشه و اونوقت دیگ نشه جلو مصیبتو گرفت

مای ایرانسل و رو گوشی خودت مثلا نصب کن یه جوری اون رمز اولیه رو به دست بیارید دیگه تمومه یا سیم کارت ...

الان رو گوشی زنداییم نصبه من خودم دیدم که با اون شماره در ارتباطه متن پیاماشو چجوری میتونم در بیارم؟

از مخابرات یا با کد ملی اینا خودش میتونه انجام بده؟  فقد به شماره ای که دست دخترست چیزی فرستاد ...

چرا پیام میره من جدیدا پرینت گرفتم ببین متن اس ام اس و نمیدنا....اون نامه ی  قضایی میخواد

چرا پیام میره من جدیدا پرینت گرفتم ببین متن اس ام اس و نمیدنا....اون نامه ی  قضایی میخواد

روند گرفتن نامه قضایی خیلی طول میکشه و دردسر داره؟ 

اخ ببخشید عزیزم انقدر مصدع اوقاتت میشم

روند گرفتن نامه قضایی خیلی طول میکشه و دردسر داره؟  اخ ببخشید عزیزم انقدر مصدع اوقاتت میشم

نه خواهش میکنم بستگی به قاضی داره امتحان کنید برید بپرسید شاید طول نکشید...

روند گرفتن نامه قضایی خیلی طول میکشه و دردسر داره؟  اخ ببخشید عزیزم انقدر مصدع اوقاتت میشم

داییت بره پسره رو تهدید کنه و اینکه دختر داییت حساب نمیبره از خانواده اش؟