2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جراحی به صورت باز سخت تر میشه.

البته من خودم یا اطرافیانم تجربه ی این عمل رو نداشتیم وگرنه بهتر می تونستم کمک کنم.

برای بهتر شدن شرایط جسمیتون و ترمیم زودتر می تونین از مکمل ویتامین دی ، کلسیم ، ویتامین C ، زینک پلاس ، امگا سه و آهن استفاده کنین.

در کنارشون از مکمل گلوکزامین_کندرویتین_ام اس ام هم استفاده کنین که برای ترمیم استخوان و کمتر شدن درد کمکتون می کنه.

پروتئین ، میوه و سبزیجات زیاد مصرف کنین.

بدن بعد از جراحی ضعیف میشه و داروی بیهوشی هم سیستم ایمنی رو تضعیف می کنه.از طرفی باید خون از دست رفته رو دوباره تولید کنه.

مکمل زینک پلاس رو همراه با صبحانه میل کنین.چای و قهوه رو یک ساعت بعد از مکمل بخورین تا کامل جذب بشه.

کلسیم و ویتامین C رو همراه با ناهار مصرف کنین.

ویتامین دی و امگا سه رو همراه با شام بخورین.

مکمل آهن رو شب موقع خواب با معده ی خالی بخورین که جذبش بیشتر باشه.

اگه مکمل گلوکزامین_کندرویتین هم خریدین می تونین یکی رو همراه با ناهار و یکی همراه با شام میل کنین.

حتما بعد از خوب شدن زخمتون ، تمرینات فیزیوتراپی رو انجام بدین تا خوب بشین.

نی نی سایت دیگه جای موندن نیست..

کمر درد داری؟  

میخوای بدونی چه جوری باید بهترین جراح دیسک کمر رو انتخاب کنی؟  

میخوای بدونی بهترین جراح دیسک کمر چه ویژگی هایی دارد؟  

مقاله زیر رو بخون تا پزشک اشتباه رو انتخاب نکنی  

راهنمای جامع انتخاب بهترین جراح دیسک کمر