2777
2789
عنوان

فروش رب انارخانگی پاوە

361 بازدید | 25 پست

سلام خانما من پاوە زندگی میکنم استان کرمانشاە 

رب انار خونگی و اعلای خالص دارم برای فروش 

اگر کسی خواست لطفا بهم پیام بدە  در مورد کیفیتش هم اینو  بگم کە اگر راضی نبودید میتونید برگردونید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر کسی  پول نداشت بخرە و خواست  خودش درست کنە ، من اینجا واسش کاملا توضیح میدم و یادش میدم  

اگر هم  کسی  از مراحل تهیەش عکس و فیلم خواست  میتون براش بفرستم

کیلو چند؟ چیزی قاطی دارع؟ 

عزیزم اینجا شهر انارە ، بە هیچ عنوان هیچی قاطی ندارە کاملا خالصە ، میتونی وقتی بە دستت رسید ببریش پیش یە فروشندەی حرفە ای شهرتون 

کە مطمئن بشی ، در هر حال من ذرە ای  دغل تو کارم نیست و از کیفیت محصولم کاملا آسودە خاطرم 

اگر بی پول نبودم و امانشو داشتم یا مغازە میزدم یا صادر میکردم

عزیزم ساعت ۱۲ شب تاپیک بزن و از بچه ها بخواه پست بذارن و همدیگه رو تگ کنن که تاپیکت داغ روز و پربازد ...

ممنونم از راهنماییتون بانو ، اما راستشو بخواین اینجا فقط  چند نفرو میشناسم و روم نمیشە بقیە رو تو رودرواسی و زحمت بندازم 😕😕😕

عزیزم اینجا شهر انارە ، بە هیچ عنوان هیچی قاطی ندارە کاملا خالصە ، میتونی وقتی بە دستت رسید ببریش پی ...

مرسی گلم 

خودم رب خوبو میشناسم 

لطفا قیمت رو بهم بگید اگر میخواید خصوصی بهم بگید 

و اینکه با پست میاد؟ پول پست با خودمونه؟

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
 ممنونم از راهنماییتون بانو ، اما راستشو بخواین اینجا فقط  چند نفرو میشناسم و روم نمیشە ب ...

تاپیک زدی منم تگ کن بیام❤️

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
مرسی گلم  خودم رب خوبو میشناسم  لطفا قیمت رو بهم بگید اگر میخواید خصوصی بهم بگید  ...

چە عالی ، کە خودتون ماهرید عزیزم کیلویی 160

پارسال قیمتا خیلی پایینتر بود اما امسال بی آبی بود و انار خیلی کم بود قیمتا بالا رفتە 

ممکنە قیمت پایینتر هم  گیر بیارین اما رب با کیفیت قیمتش همین رنجە ، اگر از کسی از سە چهار کیلو بە بالا بخواد هزینە پست با خودمه  

اسی خیلی مهربونی خدا بده برکت

اسی منو حمایت میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟پست اخرم 

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶

اگ با لینک من ثبت نام کردی بهم بگو 

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶