الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دست زیاد شده دیگه همه شدن آرایشگر کسی به این تازه کارها اعتماد میکنن آخه
عزیزم به قول شما دست زیاد شده ولی من داشتم هنرجویی که تازه کار بود تو لاین ناخن سر شیش ماه شد حرفه ای ترین ناخن کار کارت تمیز بروز شیک باشه فرقی به تازه کار بودن نداره جان دلم
کلاس ها بستگی به این که مربی چند جلسه ای اموزش بده من خودم تو سالن مربی خود ارایی دارم که ۵ جلسه اموزش میده هزینه هم باز بستگی به مربی داره از حول هوش ۵۰۰ شروع میشه
اره خیلی دوسدارم.ولی نمیدونم درامدش میگن خوبه ولی اگه تازه کار باشی مشتری میاد؟
عزیزم هر لاینی رو باعشق و علاقه و استعداد شروع کنی در آمد داره اما با عشق علاقه نباشه هیج لایتی برات در آمد نداره تازه کار هست که کارش خیلی خوب تمیز شیک بروز هست مشتری داره یکی با دوسال کار کارش حرفه ای نیس یکی سر شیش ماه میشه بهترین ناخن کار
من میخوام لاین رنگ رو شروع کنم برم آموزش حرفه ای ببینم تروخدا هرچی میدونی بهم کمک کن واقعا نیاز دارم ...
لاین رنگ خب بین استعداد داری تو این لاین اکر استعداد داشته باشی با عشق کار کنی کارت حرفه ای تمیز باشه اموزش حرفه ای ببینی خودتو ابدیت کنی برات میشه یه شغل خیلی خوب مر درآمد فقط اول باید استعداد بستگی بعد یه اموزش حرفه ای ببینی و تمرین زیاد باعث میشه بشی یه زن موفق مستقل جونم