2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست زیاد شده دیگه همه شدن آرایشگر کسی به این تازه کارها اعتماد میکنن آخه

عزیزم به قول شما دست زیاد شده  ولی من داشتم  هنرجویی که تازه کار بود تو لاین ناخن سر شیش ماه شد حرفه ای ترین ناخن کار کارت تمیز بروز شیک باشه فرقی به تازه کار بودن نداره جان دلم 

کلاس خود آرایی باید چند جلسه بری قیمت چطوره

کلاس ها بستگی به این که مربی چند جلسه ای اموزش بده من خودم تو سالن مربی خود ارایی دارم که ۵ جلسه اموزش میده هزینه هم باز بستگی به مربی داره از حول هوش ۵۰۰ شروع میشه 

اره خیلی دوسدارم.ولی نمیدونم درامدش میگن خوبه ولی اگه تازه کار باشی مشتری میاد؟

عزیزم هر لاینی رو باعشق و علاقه و استعداد شروع کنی در آمد داره اما با عشق علاقه نباشه هیج لایتی برات در آمد نداره تازه کار هست که کارش خیلی خوب تمیز شیک بروز هست  مشتری داره یکی با دوسال کار کارش حرفه ای نیس یکی سر شیش ماه میشه بهترین ناخن کار 

من میخوام لاین رنگ رو شروع کنم برم آموزش حرفه ای ببینم تروخدا هرچی میدونی بهم کمک کن واقعا نیاز دارم ...

لاین رنگ خب بین استعداد داری تو این لاین اکر استعداد داشته باشی با عشق کار کنی کارت حرفه ای تمیز باشه اموزش حرفه ای ببینی خودتو ابدیت کنی برات میشه یه شغل خیلی خوب مر درآمد فقط اول باید استعداد بستگی بعد یه اموزش حرفه ای ببینی و تمرین زیاد باعث میشه بشی یه زن موفق مستقل جونم 

من میخوام لاین رنگ رو شروع کنم برم آموزش حرفه ای ببینم تروخدا هرچی میدونی بهم کمک کن واقعا نیاز دارم ...

سوالات تا جای که میتونستم جواب دادم اگر سوالی جواب ندادم یا باز سوال داشتید بپرسید جواب بدم 

لاین رنگ خب بین استعداد داری تو این لاین اکر استعداد داشته باشی با عشق کار کنی کارت حرفه ای تمیز باش ...

علاقه که خیلی زیاد دارم... میخوام برم پیش کسی که کارش خوبه میگه 6 تومن.... موندم پیش ایشون برم یا 4 تومنم بزارم روش برم پیش کسی ک حرفه ای تره 

عزیزم هر لاینی رو باعشق و علاقه و استعداد شروع کنی در آمد داره اما با عشق علاقه نباشه هیج لایتی برات ...

عزیزم میگن باید پررو باشی تو کار.من از الان همه فامیلام میگن مارو رایگان باید ناخن بکاری.اخه منم مواد میخرم پول میدم.نمیدونم چی بگم بهشون