2777
2789
علاقه که خیلی زیاد دارم... میخوام برم پیش کسی که کارش خوبه میگه 6 تومن.... موندم پیش ایشون برم یا 4 ...

عزیرم بنظرم برو پیش کسی که حرفه ای تره اول تحقیق کن دربارش از هنرجو هاش سوال کن خب ببین اگر کارت خوب باشه تو شیش ماه اول هزینه کلاس مواد در میاد اینو مطمعن باش 

عزیرم بنظرم برو پیش کسی که حرفه ای تره اول تحقیق کن دربارش از هنرجو هاش سوال کن خب ببین اگر کارت خوب ...

ممنون... فقط میترسم کاررو یاد بگیرم اما جایی نتونم مشغول شم یا مشتری برام نیاد... الان همه سالنا میگن اجاره صندلی با مشتری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میگن باید پررو باشی تو کار.من از الان همه فامیلام میگن مارو رایگان باید ناخن بکاری.اخه منم موا ...

شما بگو مثل ۱۵۰ هزینه مواده میخواید بیاد نمیخواید من رایگان کار نمیکنم همشم مجبور نیستی که رو دست مشتری  فک فامیل رایگان کار کنی من خودم ناخن کار میکردم ۱۶ سالم بود یه انگشتمو ببی بومر میزنم یکیشو گریم اکثر رو دست خودم کار میکردم شب تا صب کارم این بود رو انگشت های خودم کار کنم روی فینگر کار کنم هر  حالا نه اینکه اصلا مدل نگیرم نه ولی هزینه مواده میگرفتم توهم زحمت میکشی برای کارت ارزش قائل باش رایگان کار نکن

ممنون... فقط میترسم کاررو یاد بگیرم اما جایی نتونم مشغول شم یا مشتری برام نیاد... الان همه سالنا میگ ...

بیین با سالن درصدی کار کن خب میگم که کارت خوب باشه مشتری فراوانه خب از کارات عکسای خوشگل بزارم تو صفحه اینستا یا حالا تلگرام فرقی نمیکنه تبلیغ کن بعد از همه مهم تر به ترسات  غلبه کن

بیین با سالن درصدی کار کن خب میگم که کارت خوب باشه مشتری فراوانه خب از کارات عکسای خوشگل بزارم تو صف ...

عزیزم ممنون از وقتیکه گذاشتی انشاالله بتونم به ترسم غلبه کنم و امیدوارم شماهم تو کارتون موفق  باشید. 

بنظرتون کار با رنگ ومواد و.. بهتره ازنظر درامد و.. یا  ارایش دائم صورت مثل میکروبلدینگ و..؟

عزیزم  من همیشه میگم در آمد ها یکی هست فقط بستگی به استعداد علاقه داره اگر علاقه نداشته باشی هیچ کدومش در آمد نداره ولی بالاست پیش بری بهترین در امدو داری اینکه اره مثل ارایش دائم درآمدش بیشتره پیس برم ارایش دائم نه همه لاین ها درآمدشون خیلی خوبه فقط برای یه درآمد خوب استعداد عشق و علاقه میخواد 

عزیزم ممنون از وقتیکه گذاشتی انشاالله بتونم به ترسم غلبه کنم و امیدوارم شماهم تو کارتون موفق  ب ...

خیلی ممنونم شما هم موفق باشید انشلا همه در تمامی مراحل زندگیتون موفق تر از قبل باشی جانم 

عزیزم  من همیشه میگم در آمد ها یکی هست فقط بستگی به استعداد علاقه داره اگر علاقه نداشته باشی هی ...

من میخوام بین این دوتا یکیو انتخاب کنم .

ولی نمیدونم کدوم .

ی سالن هست خیلی معروفه برای رنگ و مو و.. چندوقت پیش ی اگهی گذاشته بود ک درقبال دستیاری تو۵،۶ ماه رایگان کل رنگ ومو رو یادمیده .

نمیدونم اینو برم یا برم بیرون دوره ببینم

من میخوام بین این دوتا یکیو انتخاب کنم . ولی نمیدونم کدوم . ی سالن هست خیلی معروفه برای رنگ و مو و ...

خب دستیاری حتما بعد اینکه یاد داد باید براش تو سالن کار کنی دیگ 

بنظرم یه دوره ای حرفه ای برو تا ۵ شیش ماه برای خودت استاد میشی البته با تکرار تمرین ویه دوره ای حرفه از 

خب دستیاری حتما بعد اینکه یاد داد باید براش تو سالن کار کنی دیگ  بنظرم یه دوره ای حرفه ای برو ...

اره گفتش ک ۵،۶ ماه طول میکشه تایادبگیری ،تواین مدت باید برام وردستی کنی ،بعدشم میتونی خودت جدابشی ،یا یا پول برام کارکنی .

اره گفتش ک ۵،۶ ماه طول میکشه تایادبگیری ،تواین مدت باید برام وردستی کنی ،بعدشم میتونی خودت جدابشی ،ی ...

باز ببینی  کدوم به نفعت هست اگر مشکلی نداره پنج شیش ماه اموزش ببینی خب برو پیشش  اخه مما دستیار که میاد سه تومن میده پیشمون کار میکنه حرفه ای شه