علاقه که خیلی زیاد دارم... میخوام برم پیش کسی که کارش خوبه میگه 6 تومن.... موندم پیش ایشون برم یا 4 ...
عزیرم بنظرم برو پیش کسی که حرفه ای تره اول تحقیق کن دربارش از هنرجو هاش سوال کن خب ببین اگر کارت خوب باشه تو شیش ماه اول هزینه کلاس مواد در میاد اینو مطمعن باش
عزیزم میگن باید پررو باشی تو کار.من از الان همه فامیلام میگن مارو رایگان باید ناخن بکاری.اخه منم موا ...
شما بگو مثل ۱۵۰ هزینه مواده میخواید بیاد نمیخواید من رایگان کار نمیکنم همشم مجبور نیستی که رو دست مشتری فک فامیل رایگان کار کنی من خودم ناخن کار میکردم ۱۶ سالم بود یه انگشتمو ببی بومر میزنم یکیشو گریم اکثر رو دست خودم کار میکردم شب تا صب کارم این بود رو انگشت های خودم کار کنم روی فینگر کار کنم هر حالا نه اینکه اصلا مدل نگیرم نه ولی هزینه مواده میگرفتم توهم زحمت میکشی برای کارت ارزش قائل باش رایگان کار نکن
ممنون... فقط میترسم کاررو یاد بگیرم اما جایی نتونم مشغول شم یا مشتری برام نیاد... الان همه سالنا میگ ...
بیین با سالن درصدی کار کن خب میگم که کارت خوب باشه مشتری فراوانه خب از کارات عکسای خوشگل بزارم تو صفحه اینستا یا حالا تلگرام فرقی نمیکنه تبلیغ کن بعد از همه مهم تر به ترسات غلبه کن
بنظرتون کار با رنگ ومواد و.. بهتره ازنظر درامد و.. یا ارایش دائم صورت مثل میکروبلدینگ و..؟
عزیزم من همیشه میگم در آمد ها یکی هست فقط بستگی به استعداد علاقه داره اگر علاقه نداشته باشی هیچ کدومش در آمد نداره ولی بالاست پیش بری بهترین در امدو داری اینکه اره مثل ارایش دائم درآمدش بیشتره پیس برم ارایش دائم نه همه لاین ها درآمدشون خیلی خوبه فقط برای یه درآمد خوب استعداد عشق و علاقه میخواد