2777
2789

حالا باز زناشون هیچی ...ولی مردا ...اینهمه ادای عشق و عاشقی در آوردن و رقص و جشن و اینا خدایی برا مرداخنده دار نیس؟

دوستاشون مسخره نمیکننشون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بااون پولی ک درمیارن خود مردا از زناشون راغب تر هستن به این کارای سخیف

اخه پول ب چ قیمتی 

مرده رو تو خواب وقتی یه شورت پاشه برداشته زنه رو پاش وکس گذاشته بیچاره مرده با اون وضعیت از خواب بیدار شده 

ک چی بشه

از هر چی یه چالش در میارن مسخره ها 

وای یکی اومده اون روی این بلاگرارو فاش کرده یکی از یکی دریده تر و ..یه فحشاییی داده بودن اصلا ادم خج ...

واقعیت هم همینه یک مشت ادم بی صفت ولاشخور هستند من یکی رومیشناسم تازه بلاگرشده ازفامیل های شوهرم هستش زنیکه یک حروم زاده ی که نگو چندوقت پیش میخواست ازمادردوتابچه یتیم به ناحق دیه بگیره بااینکه خودش وشوهرش خانومه روکتک زده بودند بعدرفته بودتدخودزنی کرده بودند که دیه بگیرند

واقعیت هم همینه یک مشت ادم بی صفت ولاشخور هستند من یکی رومیشناسم تازه بلاگرشده ازفامیل های شوهرم هست ...

اره بابا میان از احساسات مردم استفاده میکنن.نمیدونم چه سودی واسه مردم داره که روز مرگی یه نفرو ببینن،خداروشکر هیچکدوم از این اسکلارو فالو نکردم تاحالا،همشون یه مشت به قول شما لاشخورن