2777
2789

اصلافرقی نداره زن،مرد،پدر،مادر،خواستگار،دخترخاله و...

شمابایدازاون فرداجازه بگیرین،بگین فلانی من می خوام عکستوبذارم نی نی سایت چندنفربیان راجع بهت نظربدن اجازه هست؟

حالابعضیافکرمی کنن اگه عکس اقاباشه اشکال نداره که میگم ربطی نداره وشمابایداجازه بگیرین

اینکه طرف پیجش پابلیکه دلیل نمیشه که بازم اینجاعکس بذارین

حتی عکس بچه هاتون روهم نبایدتازمانی که خودشون به قدرت تصمیم گیری برسن بذارین ولی حالاوارداین بحث نمیشم

دقیقا حقشه بدونه  

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا موافقم

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   

موافقم به شدت .چون خیلی دیدم میان عکس منو و جاریم میزارن نظرخواهی میکنن که کدوممون خوشگلیم بعد همه میان جاری رو میکوبن من خودم خیلی ناراحت میشم فکر گن مثلا جاری من بدون رضایت من عکسمو بذاره چقد ناراحت میشم یاد بگیریم به حریم شخصی دیگران احترام بزاریم 

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

جالب اینجاس همه فقط عیبارو میبینن😐نمیدونم چجور این همه خوشگل یه جا جم شدن😂

حرکت خوبی نیس اصلا باید گفت به طرف

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
خیلییی مخصوصاکه درموردش نظر داده میشه

آره واقعا 

من تو سایت تو تاپیک هایی که عکس خواهر شوهر و جاری و... بذارن نمیرم

چون میخوام حقش نیاد گردنم

شاید راضی نباشن من ببینم

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔