2777
2789
عنوان

لطافت زن ینی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 22 پست
پسرا معمولا سخت گیر هستند و لجباز و کنترل گر . پس دختر بر خلاف اونا باید با ملایمت رفتار کنه . مثلا ...

خب میدونی من از رو سیاست یه رفتاری پیش گرفتم ک حقش بود، تا جاییکه شد خودمو کوچیک کردم مهربون بودم و پیگیر بعدم شروع کردم بهونه گیری کردن و بعدم مخل سگ ندادن... گیج شده

باور کنیم که چیزی به عنوان انتقاد سازنده وجود ندارد... انتقاد و شکایت دوستان را دلسرد و ناامید و دشمنان را به لجاجت وادار میکند. از امروز متعهد شویم نه از خود نه از خدا و نه از دیگران  و نه از طبیعت گله، شکایت و انتقاد نکنیم و فقط سپاسگزار پروردگارمان بابت داشته هایمان و خدمات دیگران باشیم:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی هرچی میگم بگو چشم اصلا عصبی نشو هیچوقت شلخته طور نباش همیشه با ارایش باش همبسه اروم و شمرده حرف بزن به هیچ وجه لج نکن رو پای خودت نمون مستقل نباش چون تو لطیفی و اینا با طبعت سازگار نیست خلاصه بره ی مطیع من باش 🙂

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خب میدونی من از رو سیاست یه رفتاری پیش گرفتم ک حقش بود، تا جاییکه شد خودمو کوچیک کردم مهربون بودم و ...

اتفاقا عالی کردی من دوستم از بس دورو ور شوهرش پلکید نازشو کشید شوهرش میگه حوصله متاهلی ندارم طلاق می خوام

یعنی هرچی میگم بگو چشم اصلا عصبی نشو هیچوقت شلخته طور نباش همیشه با ارایش باش همبسه اروم و شمرده حرف ...

از دختر خودساخته و مستقل نمیشه اینجیزا رو خواست. یه ربع دیر اومد سرقرار کلا از همه جا بلاکش کردم فکرده من بیکارم بیاد

باور کنیم که چیزی به عنوان انتقاد سازنده وجود ندارد... انتقاد و شکایت دوستان را دلسرد و ناامید و دشمنان را به لجاجت وادار میکند. از امروز متعهد شویم نه از خود نه از خدا و نه از دیگران  و نه از طبیعت گله، شکایت و انتقاد نکنیم و فقط سپاسگزار پروردگارمان بابت داشته هایمان و خدمات دیگران باشیم:)
خب میدونی من از رو سیاست یه رفتاری پیش گرفتم ک حقش بود، تا جاییکه شد خودمو کوچیک کردم مهربون بودم و ...

البته اینم بگما بعضی وقتا باید طوری رفتار کنی کخ دست نیافتنی هستی . اگر زیادی هم مهربون باشی فکر میکنن همیشه هستی و ترکت میکنن