پسره برگشته میگه چ لزومی داره ادم با یکی تو رابطه باشه ک سخت و مغرور و خشنه اینجوری ک همجنس خودم زیاده منم گفتم اکی پ چرا هی میای دنبالم
باور کنیم که چیزی به عنوان انتقاد سازنده وجود ندارد... انتقاد و شکایت دوستان را دلسرد و ناامید و دشمنان را به لجاجت وادار میکند. از امروز متعهد شویم نه از خود نه از خدا و نه از دیگران و نه از طبیعت گله، شکایت و انتقاد نکنیم و فقط سپاسگزار پروردگارمان بابت داشته هایمان و خدمات دیگران باشیم:)
پسرا معمولا سخت گیر هستند و لجباز و کنترل گر . پس دختر بر خلاف اونا باید با ملایمت رفتار کنه . مثلا ...
خب میدونی من از رو سیاست یه رفتاری پیش گرفتم ک حقش بود، تا جاییکه شد خودمو کوچیک کردم مهربون بودم و پیگیر بعدم شروع کردم بهونه گیری کردن و بعدم مخل سگ ندادن... گیج شده
باور کنیم که چیزی به عنوان انتقاد سازنده وجود ندارد... انتقاد و شکایت دوستان را دلسرد و ناامید و دشمنان را به لجاجت وادار میکند. از امروز متعهد شویم نه از خود نه از خدا و نه از دیگران و نه از طبیعت گله، شکایت و انتقاد نکنیم و فقط سپاسگزار پروردگارمان بابت داشته هایمان و خدمات دیگران باشیم:)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی هرچی میگم بگو چشم اصلا عصبی نشو هیچوقت شلخته طور نباش همیشه با ارایش باش همبسه اروم و شمرده حرف بزن به هیچ وجه لج نکن رو پای خودت نمون مستقل نباش چون تو لطیفی و اینا با طبعت سازگار نیست خلاصه بره ی مطیع من باش 🙂
یعنی هرچی میگم بگو چشم اصلا عصبی نشو هیچوقت شلخته طور نباش همیشه با ارایش باش همبسه اروم و شمرده حرف ...
از دختر خودساخته و مستقل نمیشه اینجیزا رو خواست. یه ربع دیر اومد سرقرار کلا از همه جا بلاکش کردم فکرده من بیکارم بیاد