2777
2789
عنوان

شنبلیله برای ریزش مو

232 بازدید | 7 پست

خانوما کسی از تخم شنبلیله یا سبزیش برای ریزش موهاش جواب گرفته؟؟

موهام حدود چهل روزه ریزش وحشتناک گرفته همه جور ازمایشی هم دادم بجز مقدار کمی کم خونی چیز دیگه ای نشون نداد که دکتر گفت بعیده این حجم از ریزش مربوط کم خونیت باشه...

سرچ کردم تاپیکای قدیمی اینجا بعضیا گفته بودن براشون خوب بوده و جواب گرفتن

میخواستم ببینم از شما کسی تجربه ای در این مورد داره؟؟

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔

یعنی هیچکس نمیدونه😭😭

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کچل شدم موهام خیلی پرپرشت بودن  مشکل هورمونی ندارید

نه ازمایش دادم اون مورد هم مشکلی نداشتم

منم کچل شدم موهام خیلی پرپرشت بودن  مشکل هورمونی ندارید

یعنی اگ مشکل هورمونی باشه درمان نداره؟

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
یعنی اگ مشکل هورمونی باشه درمان نداره؟

چرا عزیزم باید درمان شه 

من مشکل مو زائد دارم بدنم پرمو سرم کچل

برای ظهور امام زمان (عج) و بخت گشایی همه جونا یه صلوات بفرستید 😍😍 کاربری سومم هست😑😍
چرا عزیزم باید درمان شه  من مشکل مو زائد دارم بدنم پرمو سرم کچل

اون موهایی که ریخته برمیگرده؟

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
اون موهایی که ریخته برمیگرده؟

اره اگه مشکل برطرف شه اونم برمیگردن 

میگن حنا و بابونه هفته ای یبار بزار ب مات برا ریزش خوبه 

برای ظهور امام زمان (عج) و بخت گشایی همه جونا یه صلوات بفرستید 😍😍 کاربری سومم هست😑😍