2777
2789

دوستان کسی بچش ریتالین مصرف میکنه .بچه هاتون کلاس چندمن و اینکه مشکلاتتون بعد از درمان بهتر شده.حواسشون جمع شده .آیا کند نویسم هستن؟

از بچگی اینجوری بودم واقعا سخته 😔درد میکشم قبلا ریتالین میخوردم یک صحفه کتاب رو چند ساعت طول می‌کشه بنویسم 😭

اگه چشمتون به امضای من افتاد یه صلوات یه دعا از ته دلتون برای رسیدن به آرزو هام خدا نگاه کنه به زندگیم خیلی دلم گرفته چشمام ابرو بارونی شده محتاج دعاتون 🥺⁦♥️⁩🥺انشالله که هزار برابر دعایی خیرتون برگرده به زندگیتون 🥺⁦♥️⁩🌹

استاد تراشیون میگفت خوردن خوراکی های بست بندی که مواد افزودنی داره و زیاد سرگرم تلویزیون بودن و مشغول موبایل و تبلت و لب تاب بودن بچه

و صبح دیر از خواب بیدار شدنش باعث حواس پرتی بچه میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بچگی اینجوری بودم واقعا سخته 😔درد میکشم قبلا ریتالین میخوردم یک صحفه کتاب رو چند ساعت طول می‌کشه ...

الان چند سالتونه تونستید درس و ادامه بدید کارتون چیه 

استاد تراشیون میگفت خوردن خوراکی های بست بندی که مواد افزودنی داره و زیاد سرگرم تلویزیون بودن و مشغو ...

پسر من تایم خوابش اوکی هست ولی خوب مواد افزودنی و نگه دارنده جز جدایی ناپذیر زندگیا شده تی وی هم به شدت وابستس

پسر من تایم خوابش اوکی هست ولی خوب مواد افزودنی و نگه دارنده جز جدایی ناپذیر زندگیا شده تی وی هم به ...

سعی کن سبک زندگیتان رو تغییر بدی

برا خوراکی ها جایگزین قرار بده

خشکبار 

کیک خانگی 

میوه

شیر 

خیلی حالم بده علی رغم تلاش زیادم برای آموزشش به در بسته میخوریم هی استرس و اضطرابشم شدید که این بخاطر رفتارای خودمو بیشترش .خودداری خیلی سخته تلاش کردن و نتیجه ندیدن 

سعی کن سبک زندگیتان رو تغییر بدی برا خوراکی ها جایگزین قرار بده خشکبار  کیک خانگی  میو ...

الان خیلی کم کردم و میوه میدم بهش سعی میکنم سردی ندم پنیر خیلی میخورد کره عسلش کردم .ولی تغذیه رو کسایی که مشکلشون در حد قرصه تا حد کمی کمک کننده هست .انگار باید بپذیرم که بچم همینه توقعمو ازش بیارم پایین همه کاراش زمان بیشتری نسبت به هم سن و سالاش میخواد حواس پرته خرابکاره انقد شیر و چای و اب میریزه زمین از بی حواسیش

الان خیلی کم کردم و میوه میدم بهش سعی میکنم سردی ندم پنیر خیلی میخورد کره عسلش کردم .ولی تغذیه رو کس ...

مدام تو خونه این حس رو بهش انقال بده که تو خیلی حواس جمعی و تمرکز داری

ذهنیت مادر روی بچه خیلی موثره 

اصلا نگران نباش نکنه الان بریزه یا چی 

اگر شد یه مشاوره هم ببرش

مدام تو خونه این حس رو بهش انقال بده که تو خیلی حواس جمعی و تمرکز داری ذهنیت مادر روی بچه خیلی موثر ...

زیاد بردمش .متاسفانه مشکل منم کا کارو خراب کردم بلد نیستم فیلم بازی کنم الان انقد که هی گفتم بهش حواس پرت بگم حواس جمع بیشتر لجش میگیره فک میکنه مسخرش میکنم 

زیاد بردمش .متاسفانه مشکل منم کا کارو خراب کردم بلد نیستم فیلم بازی کنم الان انقد که هی گفتم بهش حوا ...

خود اینکه ترس داشته باشه نکنه بریزه باعث میشه بریزه 

بهش آرامش بده 

میتونی مطمئن باش 

از شهدا کمک بگیر که بتونی خودت رو کنترل کنی 

الان چند سالتونه تونستید درس و ادامه بدید کارتون چیه 

۱۶سالمه فعلا پرستار عمومی درس خوندن برام واقعا سخته در صورتی که امروز مهم ترین امتحانم بود ولی نه درس خوندم و نه امتحان دادم 

اگه چشمتون به امضای من افتاد یه صلوات یه دعا از ته دلتون برای رسیدن به آرزو هام خدا نگاه کنه به زندگیم خیلی دلم گرفته چشمام ابرو بارونی شده محتاج دعاتون 🥺⁦♥️⁩🥺انشالله که هزار برابر دعایی خیرتون برگرده به زندگیتون 🥺⁦♥️⁩🌹
۱۶سالمه فعلا پرستار عمومی درس خوندن برام واقعا سخته در صورتی که امروز مهم ترین امتحانم بود ولی نه در ...

تو کارای دیگتون هم مشکل دارید یا فقط درس اذیتتون میکنه

۱۶سالمه فعلا پرستار عمومی درس خوندن برام واقعا سخته در صورتی که امروز مهم ترین امتحانم بود ولی نه در ...

سلام من جکار کنم پسرم کلاس دومه

و کوچکتر بود گفتن بیش فعاله

الان آرومه فقط وابسته به تلویزیون

فقط نمیدونم چرا وسط درس نوشتن و خوندن هی میره تو خیالات

یهو میبینم خیره شده..

چکار کنم ببرم روان مزشک دارو میده

نمیخام وابسته بشه

پسر خواهرم ریتالین‌مصرف کرد و لی اینقدر از والدینش تخریب شخصیت شد که میتوکست به جای خوبی برسه ولی نرسید چون اعتماد لنفسش رو تخریب کردن

به زور دیپلم گرفت و الان ۲۲سالشه شغل هم نگهبانی وای میسه

ولی معلومه خیلی  ازگذشته اش راضی نیست 

یه بغض مخفی تو نگاهش هست