/مهسا مدیر عضویت: 1391/08/21 تعداد پست: 413 عنوان اگه بچه هاتون عدم تمرکز دارن لطفا بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 4724 بازدید | 21 پست دوستان کسی بچش ریتالین مصرف میکنه .بچه هاتون کلاس چندمن و اینکه مشکلاتتون بعد از درمان بهتر شده.حواسشون جمع شده .آیا کند نویسم هستن؟ 1400/08/17 | 19:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mismi_mah_parmi_pani عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 712 ۱۶سالمه فعلا پرستار عمومی درس خوندن برام واقعا سخته در صورتی که امروز مهم ترین امتحانم بود ولی نه در ... نمیخام پسرم مثل پسر خواهرم وابسته قرص بشهچکار کنمیعنی بپذیرم که ببرم روانپزشک قرص بده یاروش دیگری تجربه داری بگو؟؟؟
نوربانووووو عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 13030 خیلی حالم بده علی رغم تلاش زیادم برای آموزشش به در بسته میخوریم هی استرس و اضطرابشم شدید که این بخاط ... ببخشیدگلم ممنون میشم جوابم را بدید چطوری هست پسرتون چه کارهایی میکنه میتونه خودش لباس بپوشه؟درس یاد میگیره
/مهسا مدیر استارتر عضویت: 1391/08/21 تعداد پست: 413 ببخشیدگلم ممنون میشم جوابم را بدید چطوری هست پسرتون چه کارهایی میکنه میتونه خودش لباس بپوشه؟درس یاد ... سلام اره خیلی کارا و خودش میکنه مثلا حموم میره شاید خوب خودشو نشوره و دونه دونه سفارشش کنم اینجا رو بشور اونجا رو بشور ولی کاراش با خودشه فقط تو درس وابستس یاد هم میگیره ولی زمان و انرژی زیاد میخواد
نوربانووووو عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 13030 سلام اره خیلی کارا و خودش میکنه مثلا حموم میره شاید خوب خودشو نشوره و دونه دونه سفارشش کنم این ... اره پسر منم تقریبا همینجوره
setarehham عضویت: 1392/04/31 تعداد پست: 4037 سلام من جکار کنم پسرم کلاس دومه و کوچکتر بود گفتن بیش فعاله الان آرومه فقط وابسته به تلویزیون فقط ... سلام. بچت شما بهتر شده؟ خدایا کمکم کن...