2777
2789
عنوان

روز گیاه‌خواری

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 25 پست
الان به خاطر صنعتی شدن زندگی این جوری شده.نه به خاطر گوشت خواری انسان. انسان از لحظه ظهورش در زمین ...

خب دقیقا همین...الان گوشت و فرآورده‌های حیوانی دیگه مثل ده قرن قبل نیست که به طبیعت آسیب وارد نکنه...الان تهیه گوشت و فرآورده‌‌های حیوانی کاملا صنعتی شده و شده مخرب‌ترین صنعت جهان.هرچند اینو بگیم که انسان در اصل گیاه‌خوار بود ولی به دلایل مختلف توی قرن‌های خیلی قبل همه‌چیز خوار شد...الانم اگه واقعا ما انسانیم باید انسانیت رو رعایت کنیم و محتاطانه و منصفانه و اخلاقی از طبیعت و حیوانات مصرف کنیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرام خدارا حلال و حلال خدارو حرام چیزایی ک فقط تو این سایت میبینم

عزیزم شما لطفا دیگه دم از کتاب‌خوانی و سواد نزن.یا برو در این مورد کتاب بخون و مطالعه کن.لطفا و عقاید منسوخ قدیمی طبیعت رو نابود نکنیم...درضمن کسی نگفت کلا گوشت حذف بشه 

😏

جدی میگم خب 

چون خودم گل و گیاه خیلی دوست دارم 

فرقی نداره چی باشه 

ولی چی جایگزین کنیم 😕

گوشت اصلا نمیخورم 

یا ۵ ،۶ ماهی یه بار پیش میاد بریم بیرون بخوریم⁦🤷🏻‍♀️⁩

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
جدی میگم خب  چون خودم گل و گیاه خیلی دوست دارم  فرقی نداره چی باشه  ولی چی جایگزین ...

عزیزم گیاه‌ها درسته که زنده هستن اما سنسورهای درد ندارن که دردی احساس کنن‌‌.

عزیزم گیاه‌ها درسته که زنده هستن اما سنسورهای درد ندارن که دردی احساس کنن‌‌.

اره ⁦🤦🏻‍♀️⁩ بازم گناه دارن 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
ما هم درد نهایت می‌میریم و توسط موجودات دیگه تجزیه می‌شیم😁

ان شاءالله بتونیم همه رو گیاه خوار کنینم

عزیزم الان با پستتون متوجه شدم بسیار فهمیده وواهل مطالعه هستید .راهتون درسته و اصلا پشیمون نشید .من هم در این سن میانسالی به این نتیجه رسیدم گوشتخواری یعنی رنج دادن حیوانات به خاطر شکم و عقاید بی پایه واساس خودمون .گاندی رو اگه مردم بشناسند متوجه میشند پیامبر زمان ما بوده گیاهخوار بود و از 13 سالگی لب به گوشت نزد چون به همه موجودات احترام می گذاشت خودش گفته بود من هندو مسلمان مسیحی و ..هستم البته جمله دقیقش طولانی تره ولی واقعاانسان واقعی بود