2777
2789
عنوان

روز گیاه‌خواری

197 بازدید | 25 پست

وقتتون به‌ خیر

بچه‌ها من تصمیم گرفتم یک روز در هفته یعنی دوشنبه‌ها کاملا وگانیسم رو رعایت کنم و هیچ‌گونه مصرفی از خوراکی های گوشتی یا فرآورده‌های حیوانی نداشته باشم.البته فعلا چون برام مقدور نیست با همین یک روز در هفته شروع می‌کنم..  گوشت‌خواری بزرگ‌ترین آسیب رو به محیط‌زیست وارد می‌کنه و اثرات مخربش از صنعت خودروسازی و دود صنایع کارخونه‌ای بیشتره. تازه اعتراضی هم هست به شیوه غیراخلاقی کشتن حیوانات و زیاده‌روی در استفاده از منابع حیوانی. تازه این رژیم برای سلامت خودمون هم بسیار خوبه. دوست داشتم با شما هم این تصمیممو در میون بذارم که تشویقی بشه برا هممون.هرکسی در حد خودش می‌تونه تو بهتر شدن کره زمین موثر باشه.پایا باشید⚘

😐

امشب گلرخ میمیرد! بلاخره امشب گلرخ میمیرد قبل هرچیز امضا رو بخون!۲۳سالمه و ۸۵ رویداد خاصیه تولد عزیزدلم داداش شهابم..♡ اگر بدون لایک و جواب گذاشتمتون چون من از حیوانات وحشی  اکثرا بی تفاوت میگذرم 😇🌸تشبیه خوبی بود اینجا کم نیستن همچین افرادی  🤪 مذکر ها درخواست ندید و در تایپکم شرکت نکنید و ریپلای نکنید! سوم اینکه اسمم گلرخه اگر سوالی ازتون تو تایپک پرسیدم درمورد همون میخوام بدونم  مخالف اینم که کسی به عقیده کسی توهین کنه یه دختر تیرماهی  مشهدی  اگر در تایپکام بی پروا صحبت میکنم چون کسی نیست که برای شناسایی ازش واهمه داشته باشم و مقصدم جداست  و برای همه ناشناسم.. 😊‌                  من از اندوهایم ارام میگذرم تا قدرم را بدانند گویند که هرکس رود عزیز میشود میرسد روزی که خواهم رفت  ‏متن نامه ی علی شریعتی به عشقش :عزیزِ مهربانِ بداخلاقِ صبورِ تندجوش! امید بخشِ  یأس آورِ، پرحرفِ حرف نشنو،بدترین بدِ خوب‌ترین خوبِ با وِی نتوان زیستن، بی وِی نتوان بودن! یک جورِ درهم برهمِ شلوغ پلوغِ قرو قاطی عزیزی که تورا نمی‌توانم تحمل کنمو دنیا هم بی تو تحمل ناپذیر است»متاهل و متهعد به عشق زندگیم برای رسیدن به هم دعامون کنید 😊 امیرپاشام♡

گوشت و منابع حیوانی اگه بد بود خداوند حرام اعل‍امش میکرد

چه گوشت چه سبزیجات باید به میزان کافی مصرف بشن تا سالم بمونیم ، زیاد خوردن گوشت نقرص و کم خوردنش کم خونی میاره ..

منتظر ..🤍🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حلال کرده چرا بندش حرام میکنه من نمیدونم... 

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           

گوشت خواری به محیط زیست آسیب وارد میکنه؟😐😐

به من ربطی نداره چه رژیمی میگیری ولی این استدلالت کاملا اشتباهه.

یعنی الان پلنگ و شیر که گوشت خوارن آسیب رسانن؟ نه.اونا دارن نقش خودشونو تو تعادل چرخه طبیعت ایفا میکنند.انسان هم یه جایی تو این چرخه طبیعت داره.

همه کارهای طبیعت از روی حساب و کتابه و اگه گوشت خواری تعادل طبیعت رو به هم میزد هرگز تو غریزه انسان نبود

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

گوشت خواری به محیط زیست آسیب وارد میکنه؟😐😐 به من ربطی نداره چه رژیمی میگیری ولی این استدلالت کامل ...

عزیزم شما یکم مطالعه و تحقیق کن بعد بگو اشتباه میگی...صنعت فراورده‌های گوشتی آسیب‌رسان‌ترین چیز برای طبیعت هست و کلا با مثل شیر و پلنگ شما فرق دار.

عزیزم شما یکم مطالعه و تحقیق کن بعد بگو اشتباه میگی...صنعت فراورده‌های گوشتی آسیب‌رسان‌ترین چیز برای ...

هنوز هم میگم انسان جزیی از طبیعت و قانون بقاست و نقش خاص خودشو در تعادل طبیعت داره.

بخش صنعت و این چیزا یه مسئله دیگست.ولی شما با این حرف که گوشتخواری ضرر داره داری نظام خلقت انسان رو زیر سوال میبری

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

گوشت و منابع حیوانی اگه بد بود خداوند حرام اعل‍امش میکرد چه گوشت چه سبزیجات باید به میزان کافی مصرف ...

کسی نمی‌گه که گوشت حذف بشه..باید شیوه کشتار غیراخلاقی و زیاده‌روی از منابع حیوانی اصلاح بشه.

هنوز هم میگم انسان جزیی از طبیعت و قانون بقاست و نقش خاص خودشو در تعادل طبیعت داره. بخش صنعت و این ...

وای گلم چی داری می‌گی؟!😐 انسان فعلا که به طور کامل تعادل طبیعت رو به‌هم زده...بعدش گیاه‌خواری و مصرف منصفانه و اخلاقی چه ربطی  به زیر سوال بردن وجود انسان داره آخه؟

من گفتم کسی گوشت نخوره؟شما چیز دیگه‌ای ندید تو متن؟

من نظر خودم رو گفتم حرف شما محترمه حرف منم همینطور گلم... 

شما مختارید هر طور دوست دارید زندگی کنی گلم

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           
وای گلم چی داری می‌گی؟!😐 انسان فعلا که به طور کامل تعادل طبیعت رو به‌هم زده...بعدش گیاه‌خواری و مصر ...

الان به خاطر صنعتی شدن زندگی این جوری شده.نه به خاطر گوشت خواری انسان.

انسان از لحظه ظهورش در زمین هم گوشت و هم سبزیجات رو مصرف کرده و با اینکار  تعادل طبیعت به هم نخورده.

الان مشکل از چیز دیگه ایه.

حرام خدارا حلال و حلال خدارو حرام چیزایی ک فقط تو این سایت میبینم

روباهی از شتری پرسید:«عمق این رودخانه چه اندازه است؟»شتر جواب داد: « تا زانو»ولی وقتی روباه توی رودخانه پرید، آب از سرش هم گذشت و همین طور که دست و پا می‌زد به شتر گفت:«تو که گفتی تا زانو! »شتر جواب داد: « بله، تا زانوی من، نه زانوی تو »هنگامی که از کسی مشورت می‌گیریم یا راهنمایی می‌خواهیم باید شرایط طرف مقابل و خودمان را هم در نظر بگیریم. لزوما" هر تجربه‌ای که دیگران دارند برای ما مناسب نیست.خودتان را با دیگران مقایسه نکنید

من فقط میخوام رژیم اب بگیرم اخه گیاها گناه دارن از ریشه و خاک درشون بیارم🥺🥺🥺

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌