2777
2789
بعضی چیزارو میبینم اینجا به عقلتون شک میکنم  باید خداروشکر کنی  حوصله داشته باشی بچه ای ...

نه عزیزم بچه ای که بیش ازحدشروشیطون باشه هم میتونه مریض باشه .البته اسی جان منظرم بچه شمانیست ناراحت نشی عزیزم .به طورکلی گفتم .شماهم حتمایابچه ندارین یابچتون ارومه وخیلی شلوغ نیست.وگرنه بچه شطون وشلوغ پدری ازادم درمیاره که نصیب گرگ بیابون نکنه.من یدونه بچه شلوغ دیدم که پدرمادرهردوازدستش عاصی شده بودن وازاومدنش پشیمون چون یه زلزله واقعی بود🥶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم میزنم‌هم سرش داد میزنم هم خودمو میزنم بخدا فشار میاد بهم شاید براتون خنده دار باشه ولی واقعیته

من درکت میکنم ادم ی وقتا کم میاره

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
 نه عزیزم بچه ای که بیش ازحدشروشیطون باشه هم میتونه مریض باشه .البته اسی جان منظرم بچه شمانیست ...

ندیدم تا حالا 

ن بچه ندارم الان بی بی چکم منفی شد

بیایید دوستای خوبی برای هم باشیم  
ی وخ میبرمش خونه عموش پیش بچه ها با اونام یکسره دعوا میکنن

ببین دقیقا این بچه فقط دلش میخواد تایید بشه تا میتونی تاییدش کن کم کم اروم میشه

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
هم میزنم‌هم سرش داد میزنم هم خودمو میزنم بخدا فشار میاد بهم شاید براتون خنده دار باشه ولی واقعیته

نه میدونم چی میگی...اما اولین خواهشی که ازت دارم خواهرانه نزنش..کتک اوج تنبیه وقتی اون بخاطر هر کاری اوج تنبیه وببینه یعنی اصلا دیگه به حرفت گوش نمیده...فقط یک هفته تحمل کن نه بزنش نه دادبزن نه خودتو بزن صبر کن...اروم وباحوصله باهاش صحبت کن ووبراش توضیح بده چیه به چه دلیل بهش نمیدی...وبجای بکن ونکن وبشین بهش بگو چیکار کنه به جای اون کار...اگه این روش خودتوانجام بدی یه روی مثل زنداداش من پشیمون میشی برادرزاده ام اینقدر اذیت کنه که روشون نمیشه جایی ببرنش واین نتیجه تربیت غلط خودشونه

بهش زیاد سخت نگیر تمام مشکلات رفتاری و اختلالات بزرگسالیاز کودکی و رفتار والدین با کودک نشات میگیره اصلا نزنش سعی کن چندتا کتاب تو زمینه فرزند پروری بخونی ،یکم صبرت رو تقویت کن بچه الان به محبت مادر احتیاج داره سعی کن روشت رو تغییر بدی با یه مشاور کودک صحبت کن 

ویکی از اشتباهات رایج پدرومادرااینکه جلوبقبه میگن بچمون خیلی اذیت میکنه دیونمون کرده حرف گوش نمیده بچه بدیه و..الاآخر..خوب ایناروبچه میشنوه وبدتر میشه.اماوقتی توی جمع بچتوتشویق کنی وتائیدکنی اعتماد به نفسش بالامیره وبرای جلبتوجه کارای ناهنجار انجام نمیده..ویه مورددیگه اینکه سعی کنید بااین ویژگی های رفتاری که بچه هاتون داره زیاد جایی نرید که بچتون چند تربیتی بشه وبخاطرکارای خارج از عرفش بهش پرخاش کنن...درسته باید بچه اجتماعی بار بیاد امافعلا زمان دارید مهم پرورش خودفرزندتونه وشناخت روحیاتش...بازم توصیه میکنم که کتک ودادزدن اوج ظلم بچتونه واصلا فکرنکنید که بچه اس وفراموش میکنه همه رویادش میمونه وتعداددفعاتشو...

ی وخ میبرمش خونه عموش پیش بچه ها با اونام یکسره دعوا میکنن

ببین دقیقا این بچه فقط دلش میخواد تایید بشه تا میتونی تاییدش کن کم کم اروم میشه