2777
2789

یه رفیقی دارم پدر و مادرش جدا شدن ولی الان میگه نمیتونم پیش پدر ناتنیم زندگی کنم و دنبال باباشه که هیچ نشونی ازش نداره به گفته خودش مامانش اجازه نداده باباش ببینتش میگه کد ملی بابامم دارم میتونه آدرسی چیزی پیدا کنه؟

بره دادگاه  اونا کمک میکنن پدرشو پیدا کنه

حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از فامیلای خودش آدرس فامیلای باباشو بگیره  یا مادرش  وحتنا میتونه پیدا کنه ذکر انا لله و ...

چرا بخونن

مامایی که قناد شد😍                                                             پیجم فالو کنید sweetdelsaesfahan 🧁🍰🍧🍨                                   
از فامیلای خودش آدرس فامیلای باباشو بگیره  یا مادرش  وحتنا میتونه پیدا کنه ذکر انا لله و ...

مامانش ازدواج کرده رفیق منم به سن قانونی نرسیده 17 سالشه ولی زیر ضرب و شتم پدر ناتنیشه و دنبال پدر خودشه که نشونی ازش نداره

مامانش ازدواج کرده رفیق منم به سن قانونی نرسیده 17 سالشه ولی زیر ضرب و شتم پدر ناتنیشه و دنبال پدر خ ...

ساده ترین راه بره کافی نت کد ملی باباشو بده بگه آدرسشو میخوام آشنا داشته باشه براش پیدا میکنند