2777
2789
احتیاج شدید به وام دارم بدون سپرده 20 30 ملیون کسی اطلاع داره کجا سریع میده ؟کارمزدش برام مهم نیست فقط لازم دارم
 این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شرایط خیلی بدی رسیدم خدا گره همه ادمهارو باز کنه،شوهرم پارسال از پشت بوم افتاد کلی هزینه عمل و ... دادیم پول پیشمون تموم شده صاحب خونه هم خونرو میخواد شدیدا لازم دارم،مهر اقتصاد رفتیم میگن بودجه ندارن😭😭😭😭
 این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
پرستو جان مطمینی؟
ایدا جان چند وقته دادند؟کی گرفتی شما؟