یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه محیط بیمارستان رو دوست داری،با شغلی که برنامه کاری کاملا مشخصی نداشته باشه مشکلی نداری،با ساعت طولانی سرپا ایستادن و راه رفتن مشکلی نداری برو پرستاری
اگه کار یکنواخت تر رو ترجیح میدی،دلت میخواد برنامه کاریت کاملا مشخص باشه،بچه هارو دوست داری معلمی
خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!
پرستاری دوس دارم نامزدم میگ فردا بچه هامون کی بزرگ میکنه میخام خودت بالا سر بچه هامون ...
ای بابا😂
خب تا حدودی حق داره چون پرستار تایم کاریش بیشتره
اما خب علاقه خودت هم مهمه!
به مامایی علاقه نداری؟یا اتاق عمل و هوشبری؟
اگه از معلمی متنفر نیستی برو سمت این کار اما اگه واقعا دوستش نداری یکم جدی تر با نامزدت صحبت کن
خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!