2777
2789
عنوان

انتخاب شغل

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 23 پست
خب یچیزی هست حسی ندارم ب معلمی بی علاقه برم جلو بد نمیشه؟!

من فقط می‌دونم که پرستاری خیلی سختی داره ولی معلمی تابستون داری عیدداری جمعه داری تعطیلات رسمی داری بارون و برف بیاد که بچه ها تعطیلی بشن شماهم تعطیلی امتحانات نوبت اول و دوم تقریبا تعطیلی اما پرستاران طفلیا چی

ای بابا😂 خب تا حدودی حق داره چون پرستار تایم کاریش بیشتره  اما خب علاقه خودت هم مهمه! به ما ...

بابا اون میگ یا من یا شغل پرستاری خیلیم جدی گفت 

خب معلمیم زیاد دوس ندارم 😑😑 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فقط می‌دونم که پرستاری خیلی سختی داره ولی معلمی تابستون داری عیدداری جمعه داری تعطیلات رسمی داری ...

همه اینارو خدایی میدونم ولی نمیدونم چرا تو مغزم نمیره چیکار کنم!؟

والا بحث شده بدجورر

بهش بگو این اینده تو هست و علاقه داری به این کار اگه هم نمیتونه با علاقه تو کنار بیاد و به خاطر این چیزا میخواد باهات کات کنه و به علاقت احترام نمیزاره همین الان جدا شی بهتره چون بعدن به مشکل بر میخورید

همه اینارو خدایی میدونم ولی نمیدونم چرا تو مغزم نمیره چیکار کنم!؟

راستش من فکر میکنم بیشتر سره لج افتادی از دستی واسه رو کم کنی نمیخوای بری معلمی نه 😶😶😶

راستی الان قبول شدی و بین دوراهی موندی یا هنوز کنکور ندای؟😶😶😐

بهش بگو این اینده تو هست و علاقه داری به این کار اگه هم نمیتونه با علاقه تو کنار بیاد و به خاطر این ...

مغزم سوت میکشه دیگه 

قبلا پیش اومده که با یکی از شغل که خاست انجام بده من مخالفت کردم و اونم گوش کرد و نرفت سراغش 

الان این انتظارازم داره که منم بیخیال بشم.... و میگه ک بهم احترام نمیزاری و  اگر بری پرستاری اخرش  میکشه به طلاق و از هم جدا میشیم

راستش من فکر میکنم بیشتر سره لج افتادی از دستی واسه رو کم کنی نمیخوای بری معلمی نه 😶😶😶 راستی الا ...

رو کم کنی چی؟!

دوازدهم هستم و میخام برم کلاس کمک پرستاری و تا اینک کنکور بدم امسال و بعد برم دانشگا این کلاسو ک میخام برم از همین طریق سریع هم میتونم برم سر کار اما مخالفت کرده باهام  و میگ این کلاسو نرو و برو فرهنگیان

رو کم کنی چی؟! دوازدهم هستم و میخام برم کلاس کمک پرستاری و تا اینک کنکور بدم امسال و بعد برم دانشگا ...

خو‌چرا داری اوقاتتون و تلخ میکنی 

اصلا مگه خودت نمیگی یه بار به خاطر من قید یه کاری و زده 

حیفه الکی دعوا راه نندازین گلم

خو‌چرا داری اوقاتتون و تلخ میکنی  اصلا مگه خودت نمیگی یه بار به خاطر من قید یه کاری و زده  ...

بدون علاقه ک نمیشع کاری کرد 

یجاییم دلم میگیره که با شغل ایندم مشکل داره پ ینی ای پرستارا  بچه هاشون چطوری بزرگ میکنن ک بچه های من  نتونن بزرگ بشن. هوووف