2777
2789
عنوان

کسی که اعتیاد به شیشه داره

139 بازدید | 11 پست

میتونه ترک کنه ؟ داداشمه 

شیش ماه اینجوری هست که میکشه البته ما خبر نداشتیم خیلی هم آدم سفت و سختی هست اصلا قبول نداره کارهاش و حرفاش بر اثر مواده میگه من خوبم کمپ و کلینیک هم نمیاد میخوام ببینم اگه به اجبار ببریمش کمپ تاثیر داره؟

♀️📿🌈

ترک اعتیاد فقط زمانی موثره که با خواست درونی باشه

اونم شیشه که وحشتناک اعتیاد اوره

داداش شما هنوز تو فاز انکاره، اصلا قبول نداره معتاده

تا نپذیره، نمی تونه ترک کنه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.شما برادرتون خوب شدن؟

سلام,یه دوره ترک اعتیاد بردیمش تو کمپ ترک اعتیاد خداروشکر الان خیلی وقته پاک شده و دیگه سراغش نرفته ولی همیشه باید باید کلاس های ترک اعتیاد رو شرکت کنه 

♀️📿🌈
سلام,یه دوره ترک اعتیاد بردیمش تو کمپ ترک اعتیاد خداروشکر الان خیلی وقته پاک شده و دیگه سراغش نرفته ...

سلام عزیزم.خداروشکر که برادرتون پاک شده.الهی که تا همیشه پاک بمونه و هیچوقت دیگه درگیر نشه.