دختر من مدت نسبتا طولانی توی مهد هیوا بوده و تجربه م از این مهد رو برات می نویسم:
مدیر مهد هیوا یه خانمی هست که در مواقع عادی خیلی سعی می کنه تا یه چهره بسیار موجه و مثبت از خودش و مهدش و امکانات مهدش به شما نشون بده اما وااای بحال وقتی که کوچکترین چیزی در محیط اطرافش مطابق میلش نباشه. جوری از کوره در میره و شروع به داد و بیدا می کنه که شما فکر می کنی الان ممکنه بهت حمله ور بشه.
خداروشکر زیاد با بچه ها ارتباط برقرار نمی کنه چون اصلن قادر به انجام این کار نیست اما دائمااااا با مربیا و خدمه مهد درحال داد و بیداد و جیغ و فریاد و تهدید هست و اینکار رو جلوی بچه ها انجام میده. در واقع با اینکارش به بچه ها یاد میده که مشکلاتشون رو با دادو بیدا و پرخاش کردن حل کنن. جالب اینجاست که با وجود این همه داد و بیداد سر مربیا باز هم رسیدگی به بچه ها خوب انجام نمیشه.
شدیدااااا پولکی هست و تعداد بچه هایی که ثبت نام میکنه بسیار بیشتر از تعداد پرسنل و امکانات مهدش هست. اما بخاطردرآمد زایی فقط ثبت نام میکنه بدون اینکه ظرفیت پرسنل و امکاناتش جوابگو باشه.
اصلا وضعیت روحی و جسمی بچه ها براش مهم نیست و اهمیتی نمی ده اگه بچه ای گوشه گیر بشه و نتونه با بقیه ارتباط برقرار کنه.
کیفیت و کمیت غذا زیاد خوب نیست و بارها بچه من گرسنه اومده خونه.
نظافتش زیاد جالب نیست چون تعداد پرسنل خدماتیش برای وسعت اونجا کافی نیست و علیرغم اینکه ادعا می کنه کف اونجا همیشه تی کشیده می شه جوراب بچه من خیلی از اوقات سیاه و کثیفه.
نظم چندانی نداره و به لحظه تصمیم می گیره که چکار کنه. درواقع برخلاف ادعایی که داره اصلا برنامه بلندمدت و حتی کوتاه مدت نداره