2777
2789
عنوان

مهد کودک خوب سمت میرداماد

1956 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

من یک مشکلی دارم، میخاستم از نظرات شما استفاده کنم، مهد کودک سمت میرداماد سراغ دارید؟ چندتا نزدیک خونمون بود مراجعه کردم، خوشم نیومد

کسی تجربه ای از مهد شادان، مولود، هیوا و جهان کودک در این محدوده داره؟

دختر من مدت نسبتا طولانی توی مهد هیوا بوده و تجربه م از این مهد رو برات می نویسم:

مدیر مهد هیوا یه خانمی هست که در مواقع عادی خیلی سعی می کنه تا یه چهره بسیار موجه و مثبت از خودش و مهدش و امکانات مهدش به شما نشون بده اما وااای بحال وقتی که کوچکترین چیزی در محیط اطرافش مطابق میلش نباشه. جوری از کوره در میره و شروع به داد و بیدا می کنه که شما فکر می کنی الان ممکنه بهت حمله ور بشه.

خداروشکر زیاد با بچه ها ارتباط برقرار نمی کنه چون اصلن قادر به انجام این کار نیست اما دائمااااا با مربیا و خدمه مهد درحال داد و بیداد و جیغ و فریاد و تهدید هست و اینکار رو جلوی بچه ها انجام میده. در واقع با اینکارش به بچه ها یاد میده که مشکلاتشون رو با دادو بیدا و پرخاش کردن حل کنن. جالب اینجاست که با وجود این همه داد و بیداد سر مربیا باز هم رسیدگی به بچه ها خوب انجام نمیشه. 

شدیدااااا پولکی هست و تعداد بچه هایی که ثبت نام میکنه بسیار بیشتر از تعداد پرسنل و امکانات مهدش هست. اما بخاطردرآمد زایی فقط ثبت نام میکنه بدون اینکه ظرفیت پرسنل و امکاناتش جوابگو باشه.

اصلا وضعیت روحی و جسمی بچه ها براش مهم نیست و اهمیتی نمی ده اگه بچه ای گوشه گیر بشه و نتونه با بقیه ارتباط برقرار کنه. 

کیفیت و کمیت غذا زیاد خوب نیست و بارها بچه من گرسنه اومده خونه.

نظافتش زیاد جالب نیست چون تعداد پرسنل خدماتیش برای وسعت اونجا کافی نیست و علیرغم اینکه ادعا می کنه کف اونجا همیشه تی کشیده می شه جوراب بچه من خیلی از اوقات سیاه و کثیفه.

نظم چندانی نداره و به لحظه تصمیم می گیره که چکار کنه. درواقع برخلاف ادعایی که داره اصلا برنامه بلندمدت و حتی کوتاه مدت نداره

دختر من مدت نسبتا طولانی توی مهد هیوا بوده و تجربه م از این مهد رو برات می نویسم: مدیر مهد هیوا یه ...

عزیزم سلام

ممنونم که پاسخ دادین، راستش منم دقیقا همین برداشت رو داشتم. پسر من چند روز در حد آزمایشی رفت و دقیقا روزیکه قرار بود قطعی ثبت نامش کنم با گریه وحشتناکش روبرو شدم و گفت نمیرم که نمیرم…. 

شما محدوده میرداماد مهد خوب سراغ دارید؟ تجربه ای از مولود یا ماهین دارید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم سلام ممنونم که پاسخ دادین، راستش منم دقیقا همین برداشت رو داشتم. پسر من چند روز در حد آزمایشی ...

عزیزم چند وقتیه که دارم دنبال مهد خوب توی میرداماد میگردم اما هنوز پیدا نکردم. متاسفانه بخاطر کرونا خیلی از مهدهای این منطقه تعطیل شدن و الان تعداد مهدهای فعال خیلی کمه. با توجه چیزایی که درمورد جهان کودک شنیدم فکر میکنم شبیه هیوا باشه و اوضاع جالبی نداره.

مهد شادان ظرفیتش تکمیله و فعلا پذیرش نداره. ماهین رو نمیشناسم. فعلا خودم روی مولود تمرکز کردم باید بیشتر درموردش تحقیق کنم ببینم چجوریه.

امیدوارم هم شما و هم من یه مهد خوب پیدا کنیم.

شما از مولود یا مهدای دیگه اطلاعی دارین؟

عزیزم چند وقتیه که دارم دنبال مهد خوب توی میرداماد میگردم اما هنوز پیدا نکردم. متاسفانه بخاطر کرونا ...

عزیزم من حضوری رفتم برای بازدید از مولود

ولی منو نشوندن داخل حیاط و با من صحبت کردن

حیاطش خیلی بزرگ و عالی بود

پسرم عاشقش شد

ولی سرچ کردم نظرات خوبی نداده بودن در موردش!!

بین تمام این مهدها، مولود گفت دوربین داریم و آنلاین میتونی بچه رو ببینی. البته فکر کنم هزینه داره 

من که ناامید شدم از پیدا کردن مهد خوب در این محدوده

مهد یاسمن ( خیابان سئول) رو بمن معرفی کردن 

ولی مسیرش برام سخته، با این وجود اسم پسرمو گذاشتن داخل لیست که میگفتن اردیبهشت تماس میگیریم برای سال جدید

ازتون خواهش میکنم اگر مهد خوبی پیدا کردین بمن هم بگید

سلامت باشید

عزیزم من حضوری رفتم برای بازدید از مولود ولی منو نشوندن داخل حیاط و با من صحبت کردن حیاطش خیلی بزر ...

من هم مولود رو حضوری دیدم اما متاسفانه سیگنال خوبی ازشون نگرفتم. بنظرم سعی دارن بیشتر یه ویترین زیبا به نمایش بگذارن و کیفیت کارشون به اندازه ای که ادعا میکنن و پول میگیرن نیست. با یه نفر هم که قبلا دخترشو اونجا برده صحبت کردم که اصلا راضی نبود. 

من هم از پیدا کردن مهم ناامید و مستاصل شدم اما همچنان دارم میگردم. اگه به نتیجه ای رسیدم به شما هم میگم، شما هم اگه جایی پیدا کردین لطفا به منم خبر بدین 

شما از مهد چیستا توی جردن اطلاعاتی دارین؟

راستش من دو سه روز پیش رفتم

من خوشم نیومد

چون مهد خیلی گرم بود

شرایط تهویه خوب نبود

بمن اجازه دادن برم داخل کلاس

ولی بچه رو مجبور کردن که بشینه سر کلاس

و بمن گفت برو بیرون

پسرم خیلی ترسید و گریه کرد

همین رفتارشون نشون میده جذب کودک رو بلد نیستن

اونایی که از کودکی میرن مهد فرق داره تا بچه ای که بهشون گفتم هنوز مهد نرفته

البته قیمتش کمتر از بقیه جاها بود که من رفتم

من هم مولود رو حضوری دیدم اما متاسفانه سیگنال خوبی ازشون نگرفتم. بنظرم سعی دارن بیشتر یه ویترین زیبا ...

من میخام آزمایشی بذارم کلید مهربانی

البته یکمی مسیرش برام سخت میشه ولی حضوری رفتم و خوشم اومد

قیمتاش هم پایه مولود و حتا بالاتره

اگر دوست داشتی ی سری برو

اینترنت هم سرچ کردم، نظرات مثبت بود 

قبلا ولنجک بودن و الان اومدن جردن

من میخام آزمایشی بذارم کلید مهربانی البته یکمی مسیرش برام سخت میشه ولی حضوری رفتم و خوشم اومد قیمت ...

عزیزم ممنون بابت راهنمایی تون حتما به مهدی که گفتین سر میزنم.

امیدوارم کوچولوی شما خوشحال و موفق باشه توی مهد جدید

عزیزم ممنون بابت راهنمایی تون حتما به مهدی که گفتین سر میزنم. امیدوارم کوچولوی شما خوشحال و موفق با ...

خواهش میکنم 

من از شما تشکر میکنم که پاسخ دادین و منو راهنمایی کردین

شاد و سلامت باشید

عزیزم چند وقتیه که دارم دنبال مهد خوب توی میرداماد میگردم اما هنوز پیدا نکردم. متاسفانه بخاطر کرونا ...

سلام .میشه بدونم راجع به حهان کودک چی شنیدید.دختر من یکسال هست اونجا میره

عزیزم ممنون بابت راهنمایی تون حتما به مهدی که گفتین سر میزنم. امیدوارم کوچولوی شما خوشحال و موفق با ...

سلام مرسده جان

خوب هستید؟

کوچولوتونو مهد ثبت نام کردین؟

سلام 

منم تجربه بدی از مهد مولود دارم.

مدیر اصلی خانم زیارتی اصلا نظارتی نداره و مدیر داخلی به اسم سما یک فرد بسیار لات و بد رفتار و بی کلاسه. بسیار مهد پول محوری هست. تنها چیزی که براشون اهمیت نداره بچه است. ۷ تومن شهریه ماهانه میگیرن با یک عالمه کلاس فوق برنامه که هرکدوم ۶۰۰-۷۰۰ تومن هست و اگه بچه رو ثبت نام نکنید به بچه مستقیم میگن مادرت تورو ثبت نام نکرده برو بهش بگو ثبت نام کنه. و بچه رو عذاب میدن. شما اگه کلاس فوق برنامه هم ثبت نام نکنید کلا بچه رو تو کلاس با یک مشت مداد رنگی و کاغذ A4 که از وسط نصف می کنند( دیدم تو دوربین که میگم) میدن بچه ها نقاشی بکشن سرگرم می کنند.

در حالی که مهد وقتی اینقدر پول میگیره باید مهارت اینو داشته باشه که وقت بچه رو پر کنه. اصلا بچه ها از فضای حیاط استفاده نمی کنند. کلا پاییز زمستون که هوا یا سرده یا آلوده و بهار و تابستان هم فقط در حد چند دقیقه ورزش صبحگاهی انجام میدن که فیلم بگیرن. بعد سریع بچه ها رو میبرن داخل. و بچه ها بعد تعطیل شدن وقتی می خوان با وسایل بازی حیاط بازی کنند از ترس تجمع مادرها که یک چیزی بهم بگن سریع حیاط رو خلوت می کنند.

آموزش اصلا ندارن. دروغ میگن هر روز زبان دارن. فقط بعضی روزهای هفته. در صورتی که پارسال هر روز زبان داشتن. یک هفته هم که من درجریانم هر روز صبح به بچه ها نون پنیر دادن و دقیقا اون هفته هیچ عکسی از صبحانه و ناهار تو کانال نمیذاشتن.

یک گارد محکمی هم بین مربی ها و والدین دارن که مرتب کنترل می کنند مربی های بیچاره رو. و اصلا نمیذارن مربی بیاد با والدین حرف بزنه و تا جایی که میشه خود مدیریت بچه رو تحویل میده و میگیره سریع هم در رو میبندن.

خانم سما هم که یک فرد لات که عاشق سمت مدیریتش هست یعنی قشنگ خوشحاله که مدیر شده و بسیار زبون بازه و شما خدا نکنه بهش یک ایرادی بگیری شروع می کنه آسمون ریسمون کردن و تند تند و عصبی حرف زدن که موضوع یادتون بره و تازه بدهکار هم بشین. ۵ تومن هزینه لوازم التحریر میگیرن در صورتی که اصلا برای بچه ها لوازم التحریری نمی خرن و از قدیمی و کهنه ها مرتب استفاده می کنند. در صورتی که مهد های دیگه لیست میدن شما تهیه می کنید کلا با ۵۰۰ هزار تومن می تونید لوازم التحریر سال بچه اتون رو تامین کنید.

کلا دزدی موج میزنه تو این مهد و واقعا نخورن که با سیاست کثیفشون از بیزینس کودک اینجوری پول به جیب می زنن