2777
2789
عنوان

ایموشن کد

| مشاهده متن کامل بحث + 12986 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه برام توضیح بدی چیکار میکنه این کد

توضیحش خیلی مفصله کتاب رمز احساسات دکتر نلسون رو دانلود کن اگه علاقه مندی بخون رایگان هم هس

دلتنگمو با هیچکسم میل سخن نیس..کس در این آفاق به دلتنگیه من نیس💔🖤
توضیحش خیلی مفصله کتاب رمز احساسات دکتر نلسون رو دانلود کن اگه علاقه مندی بخون رایگان هم هس

قبلا راجبش خوندم راستش دو سال پیشم انجام دادم یکم

اما همیشه برام سوال بود ک شاقول میتونه از حس یکی ب ما هم جواب بده یا نه

عزیزم از شاقول میشه اتفاقات الانو پرسید؟؟راجب مثلا احساس کسی نسبت ب خودمون،

نه به هیچ وجه تو فقط به ضمیر ناخوداگاه خودت وصل میشی و فقط در مورد خودت میتونی بپرسی گذشته اونم چیزی در مورد آینده نمیمونه اگه در مورد بقیه بپرسی ممکنه ناخواسه به ناخودآگاهه دیگری وصل بشی و آلودگی هایی از دیگری به ناخودآگاهت منتقل بشه و کارما هم داره به شدت که بدون اجازه به کسی وصل بشب

قبلا راجبش خوندم راستش دو سال پیشم انجام دادم یکم اما همیشه برام سوال بود ک شاقول میتونه از حس یکی ...

نه اصلا

شدنیه ولی با اجازه طرف مقابل

سلام  من  یه نخ سوزن ساده برداشتم  وچشامو بستم از شاقول پرسیم گفتم طلسم دارم جواب بله بود و غیر اورگانیک بود اهنریا رو برعکس کشیدم ۱۰ بار اصلا برون ریزی نداشتم بعدش پرسیدم ایا باطلش کردم بازم جواب بله بود به نظرت درست انجام دادم ایموشن کدو 

سلام  من  یه نخ سوزن ساده برداشتم  وچشامو بستم از شاقول پرسیم گفتم طلسم دارم جواب بله ...

چشاتو برا چی بستی؟ آره دیگه به شاقول اعتماد کن اگرم خواستی ویسای بهار رو دقیق گوش کن اگه سوالی داشتی بپرس

چشاتو برا چی بستی؟ آره دیگه به شاقول اعتماد کن اگرم خواستی ویسای بهار رو دقیق گوش کن اگه سوالی داشتی ...

مخواستم تمرکز کنم دستمو تکون ندم .  ولی  اصلا برون ریزی هم نداشتم  اخه شاقول گفته بود موجود غیر اورگانیکه 

مخواستم تمرکز کنم دستمو تکون ندم .  ولی  اصلا برون ریزی هم نداشتم  اخه شاقول گفته بود ...

منم برون ریزی نداشتم وقتی رها کردم