2777
2789
عنوان

ایموشن کد

| مشاهده متن کامل بحث + 12974 بازدید | 47 پست
اگه خواسی فهرستوار بگم چیزایی رو که باید بپرسی از شاقول

بفرس  ممنونم بخاطر نظر دهیتون  ای کاش منم یاد بگیرم خودمو درمان کنم ولی  خودم صوتیشم گوش دادم انجامش سخته 

اگه خواسی فهرستوار بگم چیزایی رو که باید بپرسی از شاقول

بفرس  ممنونم بخاطر نظر دهیتون  ای کاش منم یاد بگیرم خودمو درمان کنم ولی  خودم صوتیشم گوش دادم انجامش سخته نمتونم انجامش بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرس  ممنونم بخاطر نظر دهیتون  ای کاش منم یاد بگیرم خودمو درمان کنم ولی  خودم صوتیشم ...

نه بابا چه سختی آخه منم از همینجا کامل یاد گرفتم به خیلیا هم یاد دادم

دلتنگمو با هیچکسم میل سخن نیس..کس در این آفاق به دلتنگیه من نیس💔🖤
بفرس  ممنونم بخاطر نظر دهیتون  ای کاش منم یاد بگیرم خودمو درمان کنم ولی  خودم صوتیشم ...

نگاه این چیزایی رو که میفرسم دقیقا با همین ترتیب انجام بده داخل کانال بهار پراکنده هس

احساسات گیرافتاده که خودش چهار نوعه جذبی جنینی موروثی زندگی پیشین

احساسات گیر افتاده پنهانی که بازم همین ۴ دسته

فرکانس احساسات گیرافتاده که بازم ۴ دسته

فرکانس احسایات گیرافتاده پنهانی بازم ۴ دسته

دیوار قلبی

دیوار ذهنی

تروما

میازم

طلسم، نفرین، چشم زخم، موجودات غیرارگانیک

وارونگی خودآگاه و ناخودآگاه

لنگر یاس و ناامیدی

انرژی اعتیادآور قلبی

انرژی بعد هیپنوتیزم

انرژی تصویری

طناب انرژی ناسالم

انرژی التهاب

حساسیتهای جسمی و ذهنی

با ترتیب ویسای این موارد رو سرچ کن از کانال گوش کن دونه دونه کار کن

انرژی خاطرات و انرژی خاطرات سلولی رو جا انداختم خودت قاطی هم انرژی های آخر لیست جاشون بده

باشع ممنون . ولی برا من طلسمع شاید موجدوات غیر ارگانیک هم باشه حالا این وسط ایموشن جنی نشم😂

باشع ممنون . ولی برا من طلسمع شاید موجدوات غیر ارگانیک هم باشه حالا این وسط ایموشن جنی نشم😂

نه نترس بعضی از طلسما همراه با غیرارگانیکه ویس مربطو بهش رو گوش رده

نه نترس بعضی از طلسما همراه با غیرارگانیکه ویس مربطو بهش رو گوش رده

عزیزم من تو ایموشن کد دردم تکون نخوردن یا درس کار نکردن شاعول بخاطر این زده شدم دیگه نکردم راستی واقعا اثر داره ؟ برا درمان بیماری ها چطور باید ازش استفاده کرد یه ده روزی کزدم بعدش زده شدم دیگه نکردم 

عزیزم من تو ایموشن کد دردم تکون نخوردن یا درس کار نکردن شاعول بخاطر این زده شدم دیگه نکردم راستی واق ...

تاثیر که زیاد دیدن همه من البته برا ریزش موهام کار کردم جواب نداد ولی خیلیا نتیجه دیدن