2777
2789

به ازای هرپیمانه برنج یک و نیم پیمانه اب بریز با نمک و روغن

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از قبل با نمک فراوان خیس کن 

برنج شمال جوش زیاد میبره ولی مواظب باش نگاه کن هر وقت نرم شد آبکش کن 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

کته 3 پیمانه 5 پیمانه آب  نمک و روغنم بزن  تبریزی ام شمالی نیستم ولی همیشه برنج ایرانی م ...

کته شمالی اینجوری شفته میشه عزیزم که🙁

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

نه نمیشه 😐😐

🤔عجیبه

من گیلانی ام و همیشه برنج گیلان مصرفمونه اینقد اب بریزم صد درصد شفته میشه

حالا ار کی یجوره دیگه چی بگم

🤔عجیبه من گیلانی ام و همیشه برنج گیلان مصرفمونه اینقد اب بریزم صد درصد شفته میشه حالا ار کی یجوره ...

نمیدونم که والا همیشه همینجوری درست میکنم اینم بگم در قابلمه رو باز میذارم زیر شعله رو هم متوسط رو به بالا روشن میکنم 

میشه دعا کنید به عشقم برسم و نتونن جدامون کنن؟ 😔💔
نمیدونم که والا همیشه همینجوری درست میکنم اینم بگم در قابلمه رو باز میذارم زیر شعله رو هم متوسط رو ب ...

بعد کشیدن آب درشو میذارم

میشه دعا کنید به عشقم برسم و نتونن جدامون کنن؟ 😔💔
کته اگه میذاری به اندازه یه بند انگشت آب رو برنج باشه  ممکنه برنج تازه باشه پس اول خیس نکرده ب ...

منم قاعده م همینه مادر و اینام هم همینطوره اصلا به تعداد پیمونه ربط نداره هر چقدم باشه ی بند انگشت روش اب باشه واسه کته کافیه کته هام ی چی تو مایه های ابکش درمیاد😅😎