نمیدونم چرا،۱۱ ب بعد گیج میشم،همین ک میرم تو تخت خواب از چشام میپره،تا ۳ و اینا بیدارم،باز دوباره یکم میخوابم،خوابای بد میبینم دوباره بیدار میشم،تا صبح بیدارم،دیگه کل روز رو بی حالم،نمیتونم هیچ کاری انجام بدمچون خستم،یعنی حتی اگه بخوامم بخوابم،این کابوسا نمیزارن ...مثلا همین دیشب خسته و خواب الود از مهمونی برگشتم همین ک دراز کشیدم خوابم پرید تا ۴ بیدار بودم ۴ خوابیدم باز ۷ بیدار شدم ،همیشه هم اینطوری نبوده ،گاهی اوقات،ولی جدیدا هرشب اینطوریم
کسی راهکاری نداره
ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:) مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم هشدار1:اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار.
خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم