2777
2789
عنوان

شبا خوابم نمیبره🥱

620 بازدید | 42 پست

نمیدونم چرا،۱۱ ب بعد گیج میشم،همین ک میرم تو تخت خواب از چشام میپره،تا ۳ و اینا بیدارم،باز دوباره یکم میخوابم،خوابای بد میبینم دوباره بیدار میشم،تا صبح بیدارم،دیگه کل روز رو بی حالم،نمیتونم هیچ کاری انجام بدم‌چون خستم،یعنی حتی اگه بخوامم بخوابم،این کابوسا نمیزارن ...مثلا همین دیشب خسته و خواب الود از مهمونی برگشتم همین ک دراز کشیدم خوابم پرید تا ۴ بیدار بودم ۴ خوابیدم باز ۷ بیدار شدم ،همیشه هم اینطوری نبوده ،گاهی اوقات،ولی جدیدا هرشب اینطوریم 

کسی راهکاری نداره

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گوشی نگیر دست موقع خواب

5دقیقه چشاتو ببندی بی حرکت خوابت میبره 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

يكم ارامش بدست بيار 

انگار اروم نيستي ك نميتوني بخابي 

يا ميخابي ميپرس 

قبل خوابه هرچيزي ك تو ذهنته رو بنويس

ي موزيك ارومي بزار

اگر حالت با عود خوب ميشه عود روشن 

كن 

ي دوشي اب گرمي بگير 

بعد. راحت بخواب

ذهنت خیلی درگیره

منم وقتایی که ذهنم درگیره همش خواب میبینم

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

مدیتیشن انجام بده

مدیتیشن برای خواب خیلی خوبه

ریلکسیشن انجام بده

هر چیزی که ذهنت و زیادی درگیر میکنه تو کاغذ بنویس 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
گوشی نگیر دست موقع خواب 5دقیقه چشاتو ببندی بی حرکت خوابت میبره 

نه گوشی نمیگیرم دستم

خب میبندم چشامو،ولی خوابم نمیبره

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!
يكم ارامش بدست بيار  انگار اروم نيستي ك نميتوني بخابي  يا ميخابي ميپرس  قبل خوابه ...

مرسی🤍🌿

من سالهاست اینجوریم. خواب راحت ندارم‌.بهش میگن اختلال خواب 

درمانش چیه

خییلی اذیتم،حتی خانواده هم فهمیدن 

چون شبا نمیخوابم کل روز رو بیحالم،از شبا متنفر شدم بعضی وقتا انقد بهم فشار میاد ک قفسه سینم دردمیگیره

پس حتما ناراحتی..ذهنت درگیره...ی مشکلات اساسی روحی داری اگر اینا نیس بدنت بهم ریخته با قرص درست میش ...

🌿🤍🥺ممنون

اره یکم مشکلات دارم