نمیدونم چرا،۱۱ ب بعد گیج میشم،همین ک میرم تو تخت خواب از چشام میپره،تا ۳ و اینا بیدارم،باز دوباره یکم میخوابم،خوابای بد میبینم دوباره بیدار میشم،تا صبح بیدارم،دیگه کل روز رو بی حالم،نمیتونم هیچ کاری انجام بدمچون خستم،یعنی حتی اگه بخوامم بخوابم،این کابوسا نمیزارن ...مثلا همین دیشب خسته و خواب الود از مهمونی برگشتم همین ک دراز کشیدم خوابم پرید تا ۴ بیدار بودم ۴ خوابیدم باز ۷ بیدار شدم ،همیشه هم اینطوری نبوده ،گاهی اوقات،ولی جدیدا هرشب اینطوریم
کسی راهکاری نداره
ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:) مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه گوشی نمیگیرم دستم خب میبندم چشامو،ولی خوابم نمیبره
اسی دقیقا حال منو توصیف کردی من درگیری ذهنی دارم خیلب فکرا میاد سراغم اینکه چرا بااید نتونم مستقل باشم دستم جلو شوهرم دراز نباشع قهر اومدن خاهرم خونه بابام فوت بابام ودلتنگیم آرزوهایی ک نرسیدم بهش شوهر بی عاطفم همش تو ذهنمه و ناراحتم خابم میاد اما نمتونم بخابم مگر قرصی چیزی بخورم
خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶