2777
2789
عنوان

شبا خوابم نمیبره🥱

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 42 پست
درمانش چیه خییلی اذیتم،حتی خانواده هم فهمیدن  چون شبا نمیخوابم کل روز رو بیحالم،از شبا متنفر ...

اگه موقتیه احتمالا از استرس و فشار روحیه، سعی کن دلیلشو پیدا کنی. حلش کنی که ب عادت تبدیل نشه ک بد دردیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ذکرو بخون  قبل خوای  و تحسبهم ایقاضاً وهم رقود

چشم ممنون🤍🌿

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!
نه گوشی نمیگیرم دستم خب میبندم چشامو،ولی خوابم نمیبره

اسی دقیقا حال منو توصیف کردی من درگیری ذهنی دارم خیلب فکرا میاد سراغم اینکه چرا بااید نتونم مستقل باشم دستم جلو شوهرم دراز نباشع قهر اومدن خاهرم خونه بابام فوت بابام ودلتنگیم آرزوهایی ک نرسیدم بهش شوهر بی عاطفم همش تو ذهنمه و ناراحتم خابم میاد اما نمتونم بخابم مگر قرصی چیزی بخورم

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶
نمیدونم کلا خوابم نمیبره ساعت ۵ صب میخابم ۹ بیدار میشم کلا ۴ ساعت میخابم ولی بدنم خسته نیس با اینکه ...

من خسته م کل روز،خواب بد هم میینی؟

خوشحالم ی همدرد پیدا کردم🤕

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!
اسی دقیقا حال منو توصیف کردی من درگیری ذهنی دارم خیلب فکرا میاد سراغم اینکه چرا بااید نتونم مستقل با ...

🥺💋الهی ،قربونت برم اجی غصه نخور انشاالله ک همش درست 

میشه 

نمیدونم چ دردیه واقعا،ی خواب اروم و راحت هم نداریم..

خواب بعضی وقتها میبینم تو خواب بیداری میبینم یه چیزایی

هعی...

متاسفم،بد دردیه