2777
2789
عنوان

چ ورزشی تو خونه انجام بدم

243 بازدید | 31 پست

ک واقعا لاغر کنه ، نتیجه گرفته باشین

باور کنیم که چیزی به عنوان انتقاد سازنده وجود ندارد... انتقاد و شکایت دوستان را دلسرد و ناامید و دشمنان را به لجاجت وادار میکند. از امروز متعهد شویم نه از خود نه از خدا و نه از دیگران  و نه از طبیعت گله، شکایت و انتقاد نکنیم و فقط سپاسگزار پروردگارمان بابت داشته هایمان و خدمات دیگران باشیم:)

من تو خونه با مربی انلاین کار میکنم تو اینستا هست سرچ کن با مربی تمرین کن

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من عاشق باشگاه و زومبام انقدر خوب باهاش لاغر میشم ....

اصلا تو‌خونه نمیتونم سختمه 😭 الانم انقدر سرده جرئت ندارم بیام بیرون پتو 😂

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

من برنامه ورزشیمو،بهت میگم 

اونقدی ک باشگاه میرفتم اینقد نتیجه نمیگرفتم

رفتم کلی کلیپ زومبا دانلود کردم. ریختم فلش 

کلی حرکات استقامتی هم سیو کردم اینستام

اول حدود یکساعت و نیم زومبا میرم 

بعدش حرکات استقامتی (درازکش ، سرپا)

و دراحر حرکات بازو و غبغب و ساق پا 

بشرطیکه حرکات رو درست و ب تعداد بزنی 

من چون چندسال باشگاه میرفتم درست و غلط حرکات رو بلدم 

🦋 تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی, من یک جهان پر از رازم🦋خانمی خودساخته که هیچ چیزی مانع رشدش نشده ❌ نمیشه❌ و نخواهد شد❌👠  
آدرس پیج میشه گذاشت برات بزارم؟

اره عزیزم بزار

باور کنیم که چیزی به عنوان انتقاد سازنده وجود ندارد... انتقاد و شکایت دوستان را دلسرد و ناامید و دشمنان را به لجاجت وادار میکند. از امروز متعهد شویم نه از خود نه از خدا و نه از دیگران  و نه از طبیعت گله، شکایت و انتقاد نکنیم و فقط سپاسگزار پروردگارمان بابت داشته هایمان و خدمات دیگران باشیم:)