2777
2789

خواهرای شوهرم شوهرشون نمیگن بالا چشمت ابروئه.....شنیدم گفته هر وقت از سرکار میاد شوهرش چایی دم میکنه میشینه کنارش میگه فلانی اینو گف اون یکی اونو گف شوهرشم سکوت میکنه تا شبم بگه گوش میده ....به من نگفته به یکی دیگه گف اون به من گف این حرفارو واقعا خوشبحالش شوهرشم مث خودش خاله زنکه حداقل پای درد و دلش میشینه....

حالا شوهر منم همینه خونه مادر یا خواهرش بره میشینن میگن از عالم و ادم شوهرمم تایید میکنه حرفاشونو عصبیم میشه از حرفای خاله زنکیشون حالا خدانکنه من یوقتی یه روزی یه حرفی بگم یا بگم دلم شکسته ناراحتم بخاطر فلان چیز اول ک میگ خفه شو دوم میگ حوصله این حرفاتو ندارم بعدم هندزفری میذاره میگ کلاس دارم....باز بعد دو ماه برم کنارش یه حرفی بخوام بگم میگ خستم حوصله حرفاتو ندارم......اخه ینی چی.....اما خودش از کسی ناراحت باشه درجا میگ بهم منم سعی میکنم آرومش کنم...اما هیچوقت پای درد و دل من نبود  محرم راضم نبود حتی ارومم هم نکرد هیچوقت...چقد دلم گرفتع

ای بابا مرد وزن باید باهم کنار بیان نه این که همش همو کنترل کنن 

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقایون از ازین چیزا خسته میشن

البته 

من تایید نمیکنم 

حتما وقتی کنار مادرشم گوش میده روش نمیشه بگه حوصله نداره

سعی کن برا درد دل و همه این هایی که فاصله انداخته نری سمتش

درد دلت بعد نماز ها با خدا بگو

هم بهتر شنونده هست هم درمان دستشه

به قول دوستمون پست بالا گفتن باهاش دوست باش

به خودتم خوش میگذره 

تحمل  نداره نباشی دلی که تو تنها خداشی