2777
2789
عنوان

اعتماد به نفس

127 بازدید | 25 پست

سلام دوستانم..چرا دیگه مثل قبل نیس نی نی سایت

من خیلی. خیلی مشکل اعتماد به نفس دارم.. احساس میکنم هیچی بلد نیستم.. اصلا گیر کردم..تنها کارای مفیدم بچه داری و کنارش درس خوندنه..اصلا خودمو باختم.. چیکار کنم یکم اعتماد به تفسم بره بالا..حتی به خاطرش نمیتونم رانندگی کنم با وجود اینکه گواهینامه هم دارم.

منم مشکل شما رو دارم فقط بچه نددرم

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا قسممتون میکنه انشاالله..هر موقع که خودتون دوست دارین

والا انقد زندگیم گیر داره که اصلا بچه نمیخوام😑

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               
بچه داری و درس خوندن همزمان کم کاریه؟؟؟این خودش مهارت بالاس

واقعا ولی من خودم بیشتر از اینا از خودم توقع دارم..البته دست خوبی توو کیک چ شیرینی هم دارم ولی خب فایده ای نداره برام..هیچکدوم یاعث اعتماد به نفس و پیشرفتم نمیشه

الهی مشکلاتتون حل کیشه

فدات عزیزم