2777
2789
عنوان

اعتماد به نفس

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 25 پست
بچه فقط مشکلات بیشترمیکنه من یکیش دارم.نباشه هم یه دردسره.ولی بازم شکر ناشکری نمیکنم

میدونم جونم

مساله اینجاست من خودم پر عقده چیزهاییم که بهش نرسیدم

و واقعا نمیتونم کسی دیگه رو با اختیار خودم به دنیا بیارم و برا خوشبختی اون تلاش کنم

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه از هنری که داری درآمد داشته باشی اعتماد به نفس میگیری 

دقیقا همینطوره منتظرم درسم تموم بشه یه کاری بکنم

..البته تچ فکر کار خونگی در حد همین فامیل هم هستم..ولی بازم اونطور که میخوام اعتماد به نفس ندارم

دقیقا همینطوره منتظرم درسم تموم بشه یه کاری بکنم ..البته تچ فکر کار خونگی در حد همین فامیل هم هستم. ...

اعتماد به نفس همینه که میتونی تصمیم بگیری که چیکار کنی و شما داریش.. تعریف شما از اعتماد بنفس اشتباهه 

..  بزار یکم زمان بگذره. وبچه داری بتنهایی خودش شغله.. از خودت توقع بیخود نداشته باش.  دیر نمیشه 

واقعا ولی من خودم بیشتر از اینا از خودم توقع دارم..البته دست خوبی توو کیک چ شیرینی هم دارم ولی خب فا ...

خب عزیزم شما دیگه انتظارات خیلی زیادی از خودت داری این خودش فوق العادس قدر خودت بدون 

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)
اعتماد به نفس همینه که میتونی تصمیم بگیری که چیکار کنی و شما داریش.. تعریف شما از اعتماد بنفس اشتباه ...

خداروشکر یکم ارامش گرفتم.. قطعا حرفتون درسته..ولی خب تا محقق هم نشه حالم اروم نمیشه...درسته بچه داری واقعا یه شغله ..قطعا همه مادرا همینن ولی من هم ازون دسته مامانام که تا الان مه پسرم چهار سالشه حتی یه بارم واسه خودم کاری نکردم..البته حسرتش رو هم ندارم وجون ودلی بوده..حتی اکر این کارم از تظر خیلیا اشتباه بوده باشه