2777
2789
عنوان

اون دیگه بر نمیگرده

158 بازدید | 26 پست

من امیدی ندارم دستمو بالا ببرم و به خدا بگم برگرده 

خیلیم دوسش دارم 

پس غم و غصه میخورم 

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

غصه نخور شاید به نعت نبوده

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

انشالله برگرده واست حمد و سوره میخونم و صلوات میفرستم

توهم برام دعا کن

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهمممم میخوای برگرده😭وای منم

اصلا تو دانشگاه همش حواسم ب این ک ب ی دختر نگاه میکنه یا نه نمیدونم چیکار کنم کاش یکی بود بهم میگفت چیکار کنم 

یا نگا میکنم ببینم نگام میکنه یا ن ی چشمم اشک ی چشمم خون

...
توهمممم میخوای برگرده😭وای منماصلا تو دانشگاه همش حواسم ب این ک ب ی دختر نگاه میکنه یا نه نمیدونم چی ...

برای منم همکلاسیمه مث تو💔

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

از ۹ ماه بیشتر؟

نه درست حسابی گریه کن از اونا که جونت بالا میاد و دوباره خوب میشی..

واسه من ۸ ماه طول کشید انقدر گریه کردم واسش که از چشمم افتاد.

برای بعضیا دوسالم گریه لازمه ولی نه گریه ی لوس

از اون گریه ها😂

یکی سر پا موند و رسید:)

نه درست حسابی گریه کن از اونا که جونت بالا میاد و دوباره خوب میشی..واسه من ۸ ماه طول کشید انقدر گریه ...

نمیدونم وسواس فکریه یا چی ولی هر روز میبندمش ب ی دختر ی بار میگم با این ی بار میگم با اون بعد میبینم اصلا نگاه هم نمیکنه بشون 

...
نمیدونم وسواس فکریه یا چی ولی هر روز میبندمش ب ی دختر ی بار میگم با این ی بار میگم با اون بعد میبینم ...

😓😂 وای من کل دخترای پیجشو چک میکردم لایکاشو زیر عکساشون میدیدم آتیش میگرفتم😂😂 دختر دور و ور محل کارش می دیدم از دختره متنفر میشدم

الان برام اهمیتی نداره که چه غلطی میکنه

همه چیز زمان حل میکنه ناراحت نباش.

یه مدت براش گریه کن کم کم بیخیالش میشی خودت

کردم فایده نداشت

من میخوام برگرده 😭بخدا خیلی دوسش دارم

مگه من نمیخواستم برگرده؟ من همین الانم دوسش دارم ولی یاد گرفتم خودمو بیشتر دوست داشته باشم

کسی که حستو نادیده بگیره واقعا ارزش نداره همش پیگیرش باشی