2777
2789
عنوان

بغض گلومو گرفته

66 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها.من یه دختر مجردم خانواده ی خوبی دارم اما مشکلم اینه که خونه امون خیلییی کوچیکه طبقه بالاعه و پله های خیلی بدی داره مادرم کمر درد گرفته ۴ تا بچه ایم نوه داریم خونه امون یه اتاق خواب داره هر کاری میکنیم بابام راضی به فروش خونه نمیشه هر وقت بحث این موضوع میشه میزنش به جر و صدای بلند میگه مردم همینم ندارن...خونه امون توی جای خوبیه و قیمتش طوری هس که بشه یه خونه بزرگتر بگیریم ...هر وقت کسی میاد خونه امون میگه چطوری زندگی میکنین تو این دو وجب جا بخدا خودمونم میدونیم که خونه امون کوچیکه میدونیم یه اتاق خواب داره میدونیم همه ی اینا رو...همیشه یه بغض تو گلوم میشینه وقتی فکر میکنم به این موضوع..خیلی تحت فشارم خیلیییی

بچه ها اگه دعایی میدونید که بشه راضی کنیم پدرمو و خونه امون هم فروش بره ممنونتون میشم یه دنیا😭😭😭🙏

اسی به هرچی داری دلخوش باش چه یک خوابه چه ده خوابه میدونم سخته ولی .....

هیچوقت ناشکری نکردم هیچوقتتتت

اما شرایط سختیه...

من خودم کارمندم خیلی خواستگار خوب دارم اصن روم نمیشه که اجازه بدم بیان رسمی واسه خواستگاری چون جا نداریم ...😔😔😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچوقت ناشکری نکردم هیچوقتتتت اما شرایط سختیه... من خودم کارمندم خیلی خواستگار خوب دارم اصن روم نم ...

به خدا این مشکل نیست عزیزم 

مهم اینه سلامت و سرزنده باشین 

مگه خواستگار قراره بیاد خونه رو ببینه؟ نگران این چیزا نباش گلم

میدونی واسه چی اینارو میگم چون الان تو دقیقا چهار سال قبل منه 

مَن اُمیدَم به خُدا، بَعدِ خُدا هَم به خُداست...🌸💛
شما شراطی منو داشتین؟😪

بله 

همیشه دعا میکردم یه خونه بهتر گیرمون بیاد و بزرگتر باشه و ... مام ۴ بچه و فقط یه اتاق

ولی الان میفهمم اون برکتی که خونه قبلیمون داشت و دلمون اونجا چقدر خوش بود اینجا اینطوری نیس

منم دلم نمیخواست نه خواستگار بیاد اونجا و نه دوستام نه مهمون هیچی اخه مهمون و خواستگار زیاد داشتیم تقریبا هرشب ولی الان که اینجاییم دیگه هیچکی نمیاد خونه مون🥲

مَن اُمیدَم به خُدا، بَعدِ خُدا هَم به خُداست...🌸💛