2777
2789
عنوان

بعد از طلاق دادن همسرم

474 بازدید | 17 پست

نمیدونم چرا از همه متنفر شدم مخصوصا از خانمها حتی جوری شده که از مادر و خواهرام متنفر شده ام.......نمیدونم طبیعی هستش یا به مرور زمان این حس یا احساس گناهم  از بین میره یا نه.......زنما خیلی  دوستش داشتم و اینا میدونم دیگه هیچ کس تو زندگیم جای اونا برام نمیگیره...خودش تقاضای طلاق کرد و هیچ اهمیتی بهم نداد به خاطر یک چیز جزئی  که من به زندگیش اهمیت نمیدم و قابل اصلاح نیستم زندگیما خراب کرد و با  زور و با کتک کاری من طلاقشا از من گرفتن....و بعد جداییمون از من یک غول شاخ دار ساخت که اصل مقصر جداییمون من باشم...الان نزدیک به یک ماهه گذشته جوری شدم که حالم از همه عالم به هم میخوره....دعا کنید امشب بخوابم دیگه بیدار نشم که ارزوی خیلی ها براورده بشه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ از خانوما متنفری اینجا چیکار میکنی  

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

بخاطر کسی که اینطوری با شما کرده ارزش نداره خودتونو اینقد عذاب بدید انشالله با ی نفر لایقتون اشنا میشید و ازدواج میکنید و میفهمید همه ی خانما اینطوری نیستن

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
اینو بدون هیچ زنی از خوشی فرار نمیکنه.. حتما یجای کار می لنگیده..

این حرفا چیه اخه

خوب و بد تو هر دو جنس هست 

چرا مگه ما زنا فرشته ایم؟؟؟ نخیر بین ماها هم هستن اونایی که دستی دستی گند میزنن به زندگیشون، همونجور که مردهایی که سر هیچ و پوچ سر ندونم کاری زندگیشون رو خراب میکنن کم نیستن

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

خوب چرا زدیش ؟

اگر زدیش پس مقصری 

آدم وقتی یه کار اشتباهی می کنه ، قبولش می‌کنه و تصمیم میگیره در آینده بهتر زندگی کنه 

مقصر جدایی هم هیچ وقت مهم نیست که همیشه هر دو طرف مقصرن