2777
2789
عنوان

نظرتون چیه؟

175 بازدید | 28 پست

من ترم یک روانشناسی ام ولی دوست دارم زودتر وارد بازار کار بشم و همچنین رشتمم دوست دارم ولی میگن با لیسانس روان کاری نمیشه کرد 😑

الان به نظرتون ، کلاس های آموزش حسابداری برم؟ چون شنیدم بازار کار داره ولی نمیدونم با این مدرک هم بهم کار میدن یا نه حتما باید درسش رو بخونم و مدرک تحصیلی داشته باشم ؟

یا برم کلاس کامپیوتر ؟ 

شما چه پیشنهادی برای درآمد زایی یه دختره ۱۸ یا ۱۹ ساله دارین؟

کار دولتی یا شرکتی میخای فقط با پارتی

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روانشناسی باید مطب بزنی یا با یکی شریک شی و یا مدارس کارکنی یا استاد شی.... جدا ازاون میتونی درکنارش کلاسای گفتی بری الان ادیت و برنامه نویسی رو موده و حسابداریم ک همجا میخان والبته ارایشگریم همینطور ک شامل ناخن کاری و پدیکور و مانیکور و رنگ مو و گریم و... میشه... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

تا سنتون کمه ازمون های دولتی برای استخدام شرکت کنید و درستم ادامه بده و اصلا کلاسهای حسابداری نرو فایده نداره همش برای پول گرفتنه و باید تو کار یاد بگیری و درسشو بخونی 

باید اعتراف کنم از تمام اشک ها و شکایت همین که مادرم میخندد من خوشبختم💚😊
من ی گله گوسفند دارم صبحا خودم میبرمشون صحرا .غروبا تو ببر ماهی ۵ میدم بهت بعلاوه ی گوسفند در ماه

🤣🤣

درآمدشم خوبه ها🤣🤣

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

برا پیشرفت و یادگیری هر کاری میکنی بکن ، حسابداری برو زیان برو حرفه یا هنری یاد بگیر درامد زایی کن 

امااااا 

اماااا تحصیلات دانشگاهی رو داشته باش حتما و کنار نزار ، یه لیسانس داشته باش حتما ، همین روانشناسی خوبه 

منم روانشناسی خوندم ترمای اولم رفتم تو ی مرکز مشاوره منشی شدم خیلی بهم کمک کرد ...اگه رشتتو دوس داری جایی مشغول شو ک برای رشتت خوبه مثل مهد یا مراکز مشاوره یا اینجورجاها ...از این شاخه ب اون شاخه پریدن فقط وقتتو تلف میکنه...در کنارش اگه برات مقدور بود حتما کلاس زبانم برو زبانتو قوی کن خیلیا دکترای روانشناسی دارن ی دونه مقاله نمیتونن ترجمه کنن بعد سعی کن از ترمای اول واقعا منابع ارشدم بگیری درکنار منابعت بخونی کاری ک من نکردمو دوسال از زندگی عقبم انداخت الان تازه میخام ارشد بخونم