2777
2789
عنوان

نظرتون چیه؟

175 بازدید | 28 پست

من ترم یک روانشناسی ام ولی دوست دارم زودتر وارد بازار کار بشم و همچنین رشتمم دوست دارم ولی میگن با لیسانس روان کاری نمیشه کرد 😑

الان به نظرتون ، کلاس های آموزش حسابداری برم؟ چون شنیدم بازار کار داره ولی نمیدونم با این مدرک هم بهم کار میدن یا نه حتما باید درسش رو بخونم و مدرک تحصیلی داشته باشم ؟

یا برم کلاس کامپیوتر ؟ 

شما چه پیشنهادی برای درآمد زایی یه دختره ۱۸ یا ۱۹ ساله دارین؟

کار دولتی یا شرکتی میخای فقط با پارتی

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانشناسی باید مطب بزنی یا با یکی شریک شی و یا مدارس کارکنی یا استاد شی.... جدا ازاون میتونی درکنارش کلاسای گفتی بری الان ادیت و برنامه نویسی رو موده و حسابداریم ک همجا میخان والبته ارایشگریم همینطور ک شامل ناخن کاری و پدیکور و مانیکور و رنگ مو و گریم و... میشه... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

تا سنتون کمه ازمون های دولتی برای استخدام شرکت کنید و درستم ادامه بده و اصلا کلاسهای حسابداری نرو فایده نداره همش برای پول گرفتنه و باید تو کار یاد بگیری و درسشو بخونی 

باید اعتراف کنم از تمام اشک ها و شکایت همین که مادرم میخندد من خوشبختم💚😊
من ی گله گوسفند دارم صبحا خودم میبرمشون صحرا .غروبا تو ببر ماهی ۵ میدم بهت بعلاوه ی گوسفند در ماه

🤣🤣

درآمدشم خوبه ها🤣🤣

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

برا پیشرفت و یادگیری هر کاری میکنی بکن ، حسابداری برو زیان برو حرفه یا هنری یاد بگیر درامد زایی کن 

امااااا 

اماااا تحصیلات دانشگاهی رو داشته باش حتما و کنار نزار ، یه لیسانس داشته باش حتما ، همین روانشناسی خوبه 

منم روانشناسی خوندم ترمای اولم رفتم تو ی مرکز مشاوره منشی شدم خیلی بهم کمک کرد ...اگه رشتتو دوس داری جایی مشغول شو ک برای رشتت خوبه مثل مهد یا مراکز مشاوره یا اینجورجاها ...از این شاخه ب اون شاخه پریدن فقط وقتتو تلف میکنه...در کنارش اگه برات مقدور بود حتما کلاس زبانم برو زبانتو قوی کن خیلیا دکترای روانشناسی دارن ی دونه مقاله نمیتونن ترجمه کنن بعد سعی کن از ترمای اول واقعا منابع ارشدم بگیری درکنار منابعت بخونی کاری ک من نکردمو دوسال از زندگی عقبم انداخت الان تازه میخام ارشد بخونم